Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

lucascus 

všechny recenze uživatele

Důležité je především si uvědomit, že tato minisérie není v žádném případě remake legendrárního filmu z roku 1967. Proto bych se bránil jakémukoliv srovnávání těchto filmů (vlastně v tomto případě se o film ani nejedná, pouze o dvoudílný miniseriál). Naštěstí se tvůrci nakonec rozhodli pouze pro dva díly, třetí díl (jak bylo původně v plánu) by už něměl co ukázat. Ale i přesto se to dalo klidně hezky prostříhat a zůstaly by pouze dva kvalitní a akcí nabité díly. Odpadly by scény, které příběh dál nijak neposouvají a naopak ho přibržďují. Na druhou stranu musím pochválit tvůrce, že se v rámci možností snažili držet skutečných faktů, z čehož vyplývá i fyzická podoba ústřední dvojice (potěší pak totožné oblečení, které měli na sobě Bonnie a Clyde, když se fotili u auťáku). Má oblíbená Grainger (známá jako Lucrézia z "Borgiů") podala svůj klasický dobrý výkon, nezklamal ani Hirsch, herecky je tedy série zvládnuta na jedničku. Ovšem úplně zbytečné byly Clydeyho vize a zlé předtuchy, které zde působily uměle a příběhu škodily. To však neznamená, že bych měl jít s hodnocením pod 70 procent. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak takhle ne. Místo stylového retra, na které lákaly slušné upoutávky, jsme dostali absolutní scénáristický nesmysl s Clydeovými sny a vizemi, jež zde nemají vůbec co dělat. Scénář je děravý, jak prostřílené auto, chování postav nedává smysl ani k zamilované dvojici si divák nemá šanci vybudovat nějaký vztah. Dojem ze slabého příběhu bohužel nevylepšuje ani rutinní režie, jež diváka spíše nudí, než aby děj svižně tlačila vpřed. Tempo je pomalé, napětí nulové a atmosféra třicátých let se také buduje hodně špatně, když máte k dispozici jen pár baráčků a přilehlé lesy.Nevyužitý potenciál tak musí aspoň zčásti zachraňovat povedené obsazení. Mezi Emilem Hirschem a téměř neznámou Holliday Grainger to skvěle funguje. Talentované herečce navíc nechybí ten správný půvab tehdejší doby. Sehranou dvojici pak doplňuje ještě charismatický William Hurt, jenž jde zamilovanému párečku po krku. Tohle zpracování tak můžete hned přeskočit a radši si pusťte legendární verzi s Warrenem Beatym a Faye Dunaway. 50% ()

Reklama

Drtic 

všechny recenze uživatele

Verziu Bonnie a Clyde z Warrenem Beatty a Faye Dunaway s týmto rozhodne porovnávať nebudem pretože majú pramálo spoločné. Zbytočne nudné Clydove príbehy čo bolo pred tým než stretol Bonnie zaklincovali nepochopitelné a nevhodné vidiny, predtuchy ktoré ho bohužial sprevádzali po celý čas. Celý príbeh, ale plynul bez toho aby nejako viac zaujal nejako výrazne tomu nepomohla ani Holliday Grainger ktorá sa tu sice ako Bonnie našla, a to aj ako rozpravač u Hirscha to bolo trochu horšie. O akčné scény, prestrelky nieje núdza niektoré boli dokonca výborne zvládnuté, ale chýbalo tu viac näpatia možno keby sa s toho urobila plnohodnotná miniséria odstranili sa Clydove vidiny dej sa urobil trochu viac temnejším, a celkovo sa to viac natiahlo tak by ma to možno aj viac zaujalo takto to len pôsobí ako ďalší projekt ktorý rýchlo utiekol, a nevyužil svoj potenciál. Aspoň, že sa to nesnažilo hrať na city, a koniec bol výraznejší než by sa zdalo. Zo dve vety aby sa pochopilo aké, že to boli Bonnie a Clyde legendy boli stručné a výstižné. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na televizní mini sérii solidní záležitost,která sice vyloženě nenadchne,ale zároveň neurazí a divákům neznalým klasiky přinese to co by měla.Osobně mě nejvíc mrzí absence silnější atmsoféry a hlavně v první díle větší tah na branku.Zahrané je to každopádně dobře,jen je škoda,že Hirschův Clyde je v celé sérii až třetí nejvýraznější postavou.Za druhý díl,který už celkem frčí a disponuje i atmosférou je to za slabší 4.Možná až se konečně dopracuji k verzi s Beatym,dojde k přehodnocení...70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Herecky to v mých očích obstálo, zejména Holliday Grainger byla Bonnie k pohledání. Spokojen jsem i s obrazovým podáním a těch nnemnoho přestřelek mělo solidní úroveň. Jenže celkově mi to přišlo unylé, nevalně odvyprávěné a natahované. Konkrétně vizionářské sekvence mi tu připadaly nepatřičné. Trochu lepší průměr. 55% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě na místech Donaldsonville, Baton Rouge a Port Allen. (noelcoward73)

Reklama

Reklama