foto

Sarah Hyland

  • nar. 24.11.1990 (26 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sarah Jane Hyland, narozena 24. listopadu 1990, v New Yorku, je americká herečka. Narodila se hercům Melisse Canaday a Edwardovi Jamese Hylandovi. Má ještě sourozence Iana Hylanda. S herectvím začala, když ji bylo pouhých pět let. Chodila do školy spolu s Taylor Momsen, Gregory Malek-Jonesem a Paulem Iaconem.

Hrála dceru Howarda Sterna ve filmu SOUKROMÉ NEŘESTI. Od roku 2009 ji můžeme vidět v seriálu TAKOVÁ MODERNÍ RODINKA, kde hraje Haley Dunphy. A o dva roky později si zahrála hlavní roli v Disney filmu PAKO MÝCH SNŮ, spolu se svým přítelem Mattem Prokopem.

kikka20

Herecká filmografie

2018 Dirty Dancing (TV film)
2016 Lego DC Super hrdinové: Útěk z Gothamu
Satanic
XoXo
2015 Lví hlídka: Návrat mocného řevu (TV film)
See You in Valhalla
2014 Kámoš napořád
Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise (TV film)
Vampire Academy
2013 April Apocalypse
Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
Pět příběhů šílenství (TV film)
2012 Zasažen bleskem
2011 Conception
Cougars, Inc.
Pako mých snů (TV film)
2010 Monster Heroes
Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
2007 Rande naoko
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 Španglicky snadno a rychle
2002 Empath, The
2000 Falcone (TV seriál)
Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
Tajemství
1999 Advice From a Caterpillar
Annie (TV film)
Cradle Will Rock
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Objekt mé touhy
Trinity (TV seriál)
1997 Soukromé neřesti
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

2015 Repeat After Me (TV pořad)
Teen Choice Awards 2015 (TV pořad)
The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)
67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 Grammy Awards 2014 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2014 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
2012 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
64. Emmy Awards (TV pořad)
2011 63. Emmy Awards (TV pořad)
2006 Made in Hollywood: Teen Edition (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Módní policie (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace