Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Poté co starému Irvingovi zemře manželka Eleen, dozví se od své dcery na jejím pohřbu, že půjde do lochu. Jeho vnuk Billy tak potřebuje hlídání a tak je požádán aby jej dovezl k jeho otci do dalekého Raleigh v NC. Ten syna celý život neviděl a je mu šumák, ale líbí se mu, sociální podpora 600 Dolarů měsíčně, která mu bude z opatrovnictví kynout. Irving z toho zprvu moc nadšený není. ,,Megera'' Eleen ho štvala a on se těší, jak si konečně pořádně zařádí s ženskými a vyhodí z kopýtka. Billy je pro něj nepříjemná přítěž, ale je to jeho krev. A tak hned co po Eleen prodá její věci, strčí ji do kufru svého obřího Fordu Lincoln ročník 76 a s Billym vyrazí za ladných tónů klasické americké country napříč Státy za jeho otcem Chuckem. Během cesty zažívá dvojice veselé i napnutější chvilky a mezi starým mužem a mládětem vzniká nové pouto. Ne nadarmo pak při průjezdu městečkem Knoxville kamera jakoby zamrzne na onom jménu... :-). To co znělo jako scénář tuctové road movie je totiž scénář k neskutečné jízdě. Johny Knoxville je šílenec a Jackass jsem jeden čas s oblibou sledoval. ne vše mi od nich sedlo, ale byly momenty, kdy jsem ležen na zemi a lapal dech. Celý film je vlastně složen z drobných scének, kdy Knoxville převlečen za staříka způsobuje na ulici, v barech, obchodem a zkrátka všude možně šílené situace. Korektní Američané se mu buď snaží pomoci, nebo jsou otřeseni a nevěřícně zírají na toho starého muže co že to vyvádí. Stáří však Knoxvilla dobře chrání a tak na místech, kde by jindy coby mlaďoch dostal pár facek se mu dostává soucitu a pomoci... (Tomu zvířeti!!!) :-). Opět tu asi ne každá epizodka všem sedne, ale jako celek to díky příběhu s Billym působí neskutečně soudržně a já se už dlouho tak nenasmál u žádné komedie... Vrcholem všeho asi byla soutěž s Lindsay :-) !!!!! Ty obličeje těch mamin stály za to!!! Dávám za 4 ukradené toustové chleby. * * * * ()

eisha3 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem chtěla víc Irvinga Zismana, protože je prostě dobrej. Celovečerní film, no... to zas být nemuselo, ale dobře. Ne že bych se nebavila, já se u Jackass bavím vždycky (ač to vlastně není Jackass). Po dvou měsících od zhlédnutí si ale skoro vůbec nic nepamatuju, na tom něco bude (ne jen to, že mám obecně dost špatnou paměť). I přesto jsem tehdy dala čtyři hvězdičky, to měnit nebudu (alespoň dokud to znovu neuvidím). ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tomuhle se dá doopravdy říct Jackass The movie, ne jako ty ostatní sestříhy vtípků. Sice to asi nedosahuje takovejch kvalit, jako když ty kousky dělá víc lidí, ale Johnny Knoxville v roli senilního dědy si to vychutnal dobře, může si dovolit cokoli, s tim, že na něj nikdo nemůže, kdo by chtěl zbít 80-letýho dědka. A já se bavil víceméně celej film (posrání v restauraci, striptýz v baru, nákup v McDrivu), paráda. ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Občas som sa na tomto omyle prírody aj zasmial, najmä pri scéne kde mu visel vercajch zo slipov alebo keď sa vykládil na stenu v reštike. Dosť ma hnevá, že tvorcovia vysúvajú do takejto zlátaniny aj dej, ktorý bol príliš základný a vôbec nie zaujímavý. Malý chlapec ma dosť často vynervoval, no pri závere kde sa predvádzal ako little miss ma proste odrovnal. Taká suchá americká až rodinná blbosť pre tých, čo majú radi polomŕtvu zábavu. Ja uprednostňujem niečo, čo nie je len nonstop trápne a zábavné možno len tak v Dysneylande. Vtipné asi tak 10-15 minút. 55% ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Tuctově natočený pokus o Jackass s příběhem, kde veškerý humor pramení z pokusů ztrapnit hlavní postavy nebo nic netušící oběti, nejlépe na místech s co nejvyšším počtem osob, aby mohli tvůrci natočit co nejvíce reakcí. Problém je však ve velmi mizerném provedení a povaze či způsobu uchopení vtipů (90 % z nich jsou narážky na sex z úst 80letého děduly), protože za celý film jsem se zasmál dvakrát. Spíše jsem se cítil trapně za všechny zúčastněné. Kdyby alespoň fungoval vztah mezi ústřední dvojicí, tak bych mohl říct, že scéna u konce, kdy se děda pro klučinu vrátí má nějaký emocionální dopad, ale takhle sem se spíše plácl do čela. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)
  • Johnny Knoxville povedal, že pri stvárnení postavy Irvinga Zismana sa nechal inšpirovať perverznejšou časťou svojej vlastnej osobnosti a taktiež svojím otcom. (m.a.t.o.)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama