Reklama

Reklama

Continuum

(seriál)
Kanada, (2012–2015), 31 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Simon Barry

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

Rachel Nichols, Victor Webster, Erik Knudsen, Stephen Lobo, Roger Cross, Brian Markinson, Jennifer Spence, Lexa Doig, Luvia Petersen, Richard Harmon (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Policistka z roku 2077 (Rachel Nichols) se přichomýtne k útěku bandy nebezpečných zločinců z vězení. Ocitne se i s nimi v roce 2012 a dává si za úkol nejen najít cestu zpět ke své rodině, ale zároveň pochytat zločince dříve, než uskuteční svoje plány. Přitom jí pomáhá mladý vynálezce Adam (Erik Knudsen) a Vancouverské policejní oddělení, jmenovitě Carlos (Victor Webster). (Ben Nevis)

(více)

Recenze (134)

bezvim 

všechny recenze uživatele

Námět pěkný a ta nezodpovězená otázka, která se vznáší nad celou první sérií o tom, jestli je ta budoucnost opravdu o tolik lepší a jestli si to skutečně hlavní postava myslí, se mi líbí. 1. série = 70% Druhou sérii jsem rozkoukal, ale nakonec jsem to vzdal. Tak nějak to ztratilo dech, začalo se to natahovat a mě jako divákovi to přišlo, že scénáristi už neví, jak (a co) mají natáhnout na těch x dalších dílů. Začalo to vykazovat prvky špatné telenovely, bylo to až otřesně předvídatelné. 2. série 50% ()

Xeno.morpH 

všechny recenze uživatele

Odklápěcí hlavy nepřestávají překvapovat, produkci tohoto druhu jsem od kanaďanů moc nečekal. Po prvních dvou dílech to vypadá na seriál nabitý akcí , kde se zbytečně nefilozofuje , ale jde se k jádru věci, nebo rovnou pro automat :). Sci -fi pozadí je dobře provedené, CGI triky na úrovni . Pokud budou v nastoupeném tempu pokračovat dál, tak se je na co těšit .Více než dobrá náhrada za poněkud unylý a zkrachovalý Alcatraz. ()

Reklama

Druby 

všechny recenze uživatele

Ideální letní seriál, pro milovníky syfy navíc nutnost! Uvidíme, jak se první sezóna rozjede - první díly však vypadají velmi nadějně..zatím 80 % ---------- 4 díly za mnou a to týdenní čekání je otřes. "Flashbacky" do budoucnosti dokonale zpestřují honičku "na pozadí". Pro velké rýpaly by se dalo namítnout, že jednotlivé díly na sebe bezprostředně nenavazují, ale to dost možná ani nemusí být na škodu. 90 % ---------- Pilot měl navíc v Kanadě na Showcase rekordní sledovanost, tak doufám, že to po první sérii nepotopí. [stejně jako seriály Flashforward / Caprica] ()

jolanek 

všechny recenze uživatele

Po pilote a nasledujucej casti musim uznat ze ak zmiesate technologiu Alcatrazu s konspiraciou Jericha, da sa na co divat. Vyzera to slubne, urzuje v napati, herci velmi prijemni na pohlad a i sci-fi prostredie a technologia uveritelna. Takto si to zatial predstavujem, je tu velmi slubne, a dufam ze to nepokazia. ()

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Hodně škodolibý vtip na účet historie nebo budoucnosti … aneb jak reagovat, když se nikoliv vlastním přičiněním ocitnete o desítky let zpátky v minulosti, v době, která je morálním, institucionálním, společenským a politickým opakem světa, ze kterého pocházíte. Autoři čerpají inspiraci ze současné neutěšené a silně explozivní sociální situace v západním světě. Můj zájem budí především zajímavý, pro dobro všech, doufám, že čistě fiktivní náčrt vývoje budoucnosti konce 21. století. S očekáváním vyhlížím druhou sezónu s vědomým toho, že tvůrci budou mít plné ruce práce, aby tento příběhový a scénáristický kolos, plný potencionálních paradoxů udrželi v provazech fyzikální logiky a zároveň neopomněli působit věrohodně. Držím palce. 1. série 80 %, 2. série: 85%, 3. série: 85%, 4. série: 80%, Nejoblíbenější postavy: Kiera Cameron, Edouard Kagame ()

Galerie (948)

Zajímavosti (7)

  • Všechny epizody první série mají v názvu dílu hrátku se slovem "Time", čímž se seriál odkazuje na téma cestování časem. Všechny epizody druhé série mají v názvu hrátku se slovem "Second", čímž se odkazuje na to, že jde o druhou řadu seriálu. Všechny epizody třetí řady mají v názvu hrátku se slovem "Minute". (Pajky3)
  • Natáčanie prebiehalo vo Vancouveri, kde sa odohráva aj samotný dej. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama