Reklama

Reklama

Continuum

(seriál)
Kanada, (2012–2015), 31 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Simon Barry

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

Rachel Nichols, Victor Webster, Erik Knudsen, Stephen Lobo, Roger Cross, Brian Markinson, Jennifer Spence, Lexa Doig, Luvia Petersen, Richard Harmon (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Policistka z roku 2077 (Rachel Nichols) se přichomýtne k útěku bandy nebezpečných zločinců z vězení. Ocitne se i s nimi v roce 2012 a dává si za úkol nejen najít cestu zpět ke své rodině, ale zároveň pochytat zločince dříve, než uskuteční svoje plány. Přitom jí pomáhá mladý vynálezce Adam (Erik Knudsen) a Vancouverské policejní oddělení, jmenovitě Carlos (Victor Webster). (Ben Nevis)

(více)

Recenze (134)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Tak to potěš koště, Amíci se nějakým záhadným způsobem dostali do krytu a posléze do šuplat mého oblíbence a neuvěřitelné se stalo skutkem. To po čem jsem volal jak Liber8 se pomalu naplňuje, jest tak mistře Kulhánku a konečné vítězství je naše. Bojové kombinézy a implantáty, cesty časem, mé nitro se tetelí jak duše čerstvě deflorované patnáctky. Jedním slovem, krása!!!! Pravda je, že po desetidílném maratonu se u mě projevila averze na slovo "technologie" a "korporace", i teď při psaní těchto ďábelských výrazů si slintám po klávesnici a tiká mi budík, nicméně ok. Hrdinové, i ti méně hrdinní, jsou sympaťáci a jak by řekla běžná česká modelína či serebrita s IQ tříletého verbitche , těsně před skokem do postele s kopačkou, hokejkou či prdelatým tlustokontařem, mají velké čarisma. Vzývám patrona všech bytařů, aby stál dál při scénáristech a oni mohli dál potají vysávat Kulhoše, neb mám strach , aby celkem slušně našláplej seroš neskončil domrven jejich invencí jak Lost. Všem postiženým sájfájákům doporučuju JÁ, kterému říkali Krvavý Patejl v době, která teprve nastane a kdy smrt byla mladá a hladová. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Cestování v čase mám rád, i když tady mi přijde, že logice občas dávali fakače, já vím, cestování v čase nemá logiku. Všechny postavy jsou super, sympatické, akorát mi Kiera lezla na nervy když řvala, bych ji pokaždé vzal něčím po hlavě. První dvě série super a třetí byla dobře zamotaná, jak píše bouncer, jako šňůra od sluchátek v batohu, jsem rád, že mám bezdrátové. SPOILER Ten Traveler a ti Freelanders mi připomínají podobnou skupinu lidí jako je v knižní sérii Jezdi časem. Závěrečná série je celkem akční a krvavá. A dopadla jak jsem očekával, takže s návratem Kiery a "setkáním" se synem spokojený, tady nedali fakač logice. A Kelloga bych poslal ještě dál, ideálně do pravěku. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

První série byla očividně jen rozjezdem, který zvolna připracoval terén pro to, co přinese řada druhá. Ta je sice místy zbytečně překombinovaná a vyžaduje to, aby si divák pamatoval spoustu detailů, jinak se v příběhu rychle ztratí, ale jinak jde o zajímavě prezentovanou sci-fi podívanou plnou filozoficky laděných otázek, zajímavých zvratů, ale také velmi slušných akční momentů a lacině nepůsobících triků. Velmi příjemné překvapení. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Prva seria celkom fajn. Druha kvalitativne klesla. O tretej uz ani nehovorim. Slaby priemer. Po stvrtej uz istotne nesiahnem. Rachel Nichols vie sice s mimikou pracovat velmi sikovne, ale v konecnom dosledku vsetko, aj s jej pozou, posobi amatersky az strojene. Ako znacne pozitivum vnimam postavu Alec-a Sadlera a jej stavnenie. To je v skutku velmi autenticke. Ako celok vsak vsetky tri serie tvoria podpriemerne sci-fi. A hoci hratky s casovym kontinuom a ohybanim reality mam celkom rad, hlavne tretia seria ma zacala znechucovat. ()

cogi 

všechny recenze uživatele

Seriál není z toho žánru, že od první minuty Prásk a doslova "žerete" každou minutu. Seriál se postupně rozvijí a postupně vás omotává a vy zjišťujete, že chcete další a další díl. . Jinak mi i přijde, že až tak moc SCIFI seriál není a že už některé věci jsou v dnešní době taky možné (nebo spíš, že už jsou vyrobené či k nim není moc daleko) ()

Galerie (948)

Zajímavosti (7)

  • Kniha, kterou Edouard Kagame (Tony Amendola) dostává v den svých narozenin, je historický román z období Velké francouzské revoluce Charlese Dickense "Příběh dvou měst" prvně publikovaném londýnským knižním nakladatelstvím Chapman & Hall v roce 1859. (Conspi)
  • Všechny epizody první série mají v názvu dílu hrátku se slovem "Time", čímž se seriál odkazuje na téma cestování časem. Všechny epizody druhé série mají v názvu hrátku se slovem "Second", čímž se odkazuje na to, že jde o druhou řadu seriálu. Všechny epizody třetí řady mají v názvu hrátku se slovem "Minute". (Pajky3)

Reklama

Reklama