Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (151)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Až mě překvapilo jak dokonale tady Matka vykreslila charakter psychického manipulátora. Jakoby autoři přímo čerpali z knihy Nenechte sebou manipulovat od Isabelle Nazare-Aga (mimochodem rozhodně doporučuju přečíst). Musím pochválit i perfektně ztvárněnou postavu Dennise jakožto oběť takové manipulátorky. Jeho naprostá neprůbojnost mě neustále dostávala ať už při konfrontaci s matkou, nákupu saka za 4000 či při čemkoliv jiném. Pro mě poměrně nečekaně se mu ale nakonec *SPOILER* povedlo se vzepřít a utéct z jejího zhoubného vlivu. Já osobně jí měl chuť přes obrazovku jednu střelit už po patnácti minutách. Natočené pěkně, možná na můj vkus ale až příliš šedivě a pesimisticky, ale k Dennisově pocitům a životu to sedělo. Ještě bych asi vytknul trošku naivní scénář. Přece jen...aby thajka po pár dnech jen tak sbalila úplně všechno (do těch pár kufrů) a přestěhovala se na druhý konec světa kvůli chlapovi kterého skoro nezná? A asi tady budu proti většině, ale na mě se takhle nalepit podobná "roztomilá" thajka s jejím vlezlým "ver ár jů from? šou mi jour masl" tak asi nezareaguju o moc líp než Dennis a myslím, že bych odešel dokonce i dřív než on (mluvím o těch ku*vách co mu nabízel známý a vlastně i o všech ostatních co se mu tam nabízely samy na ulici). ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Český název asi nikdy nebyl přesnější:-) Dennis je opravdu takový hodný trouba, který bojuje se svou přirozenou plachostí a musí snášet dominantní matku. Na filmu vadily vlastně jen dvě věci a to, že je ten film docela dost dobře předvídatelný a že postavy by snesli větší hloubku. Největší příklad je vidět právě na titulní postavě Dennise. Ta postave je napsána na plocho, prostě jen stydlivý kulturista. Tady musím sklonit obrovskou poklonu Kimu Koldovi. Právě díky němu jeho postava žije a musím říct, že předvádí skvělý výkon. Samotný film balancuje mezi třemi a čtyřmi hvězdami a já dávám čtyři hlavně proto, že se jedná o příjemný a lidský příběh, lehce koukatelný, rychle utíkající a hlavně s výborným výkonem Kima Kolda. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Milionkrat obohraty pribeh o plachom chlapikovi, ktory aj v pokrocilom veku zije stale s mamou a boji sa osamostatnit. Netradicnym aspektom je, ze to nie je chlapik s velkou nadvahou, ale giganticky namakany kulturista. A tou druhou vecou, ktorou sa tento film odlisuje je to, ze je natoceny tak civilne az pôsobi ako dokument. Na jednej strane vdaka tomu jednotlive sceny nefunguju az tak dobre ako by fungoval klasicky film s kvalitnymi hereckymi vykonmi, ale na druhej strane tato artovo dokumentarna forma ma tiez nieco do seba a niekolkokrat som v uzase sledoval, co sa deje. Vysledok je taky zvlastny. Druhykrat si film nepozriem, ale za jedno pozretie stoji. 7/10. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Obřisko a takový ňouma. Určitě není jednoduché žít s někým tak despotickým. Film na mě působí jako hraný dokument o nezajímavém životě jednoho kulturisty, krčícího se u sukně mámy, jenž má jeho dospělý život pevně pod kontrolou. Žádné zvraty, obraty a návraty. Spíše odchody a záchody. Ty tam fakt byly! Taky jsem čekala větší drama, až se máti dozví o jeho lásce. Její reakce nebyla dle mého očekávání, ale tak ... tohle je snímek natočený seveřany a ti to dělají po svém. Celkově milé a tiché. Velká pochvala za hudbu, která je jednoznačně to nejlepší z celého filmu. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Romantický příběh ztvárněný tak jak nemám rád , ale nadruhou stranu tohle nehrálo tak úplně na city aspon to tak na mě působilo a mělo to takový nepřeslazený příběh . Jen jednoduchost , neherce , kteří se hezky ukázali a atmosféru která byla sice depresivní , ale v tomto případě působila na film dobře ne vynuceně . ( 9.7.14/MAC ) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)
  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)

Reklama

Reklama