Reklama

Reklama

Smrtelná aliance

Trailer

Bývalý příslušník amerického námořnictva Henry se uchýlí do lesů na americko-kanadských hranicích, aby se vyrovnal se svojí minulostí. Ta ho ale dožene v podobě Claye, který má s Henrym nevyrovnané účty a chce ho zabít. Oba muži však budou muset čelit i jinému nebezpečí. Lokalitu, ve které se nacházejí, totiž plánují využít pašeráci drog v čele s Xanderem. Henry a Clay se tak musejí rozhodnout, jestli překonají vzájemný spor a postaví se společně nepříteli, nebo se nechají pohltit vlastním konfliktem... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Van Damme is Back! Po skvělém hereckém výkonu v záporné roli ve filmu Expendables 2,dostává další zápornou roli a musím říct,že role záporáka mu sedne,protože tak arogantního psychouše,člověk nevídá denně. Enemies closer se odehrává v noci,což někdo může pokládat za mínus,ale mně to naopak přidalo na Atmosféře. Objeví se zde pár pěkných gore scén,nechybí souboje na blízku a akce. Béčko jak má být. 70% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA HD - I když jsem JCVD skalní fanda a vždy pěji na něj samou chválu, tak tentokrát udělám výjimku a budu hanit. Protože takhle by to Jeane nešlo! Proč bereš nabídky v takových céčkových sračkách? Jsem z toho celkem i smutný, že můj oblíbenec hraje v takových shitech. Netřeba dalších slov a see ya never Enemies Closere. 45% ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl film bez Van Damma, nikdo by o něj ani pohledem nezavadil a ti, co by jej někdy v noci na nějaké pochybné stanici shlédli, by tomu napráskali odpad a byl by klid. Jenže Van Damme ve své záporné roli minimálně své fanoušky přitáhne, což ovšem nic nemění na oné předchozí myšlence, že film je totálně nezajímavý. Je to naprosté akční céčko, kde sice pár slušných fightů je, ale celé je to natočené tak špatně, že neosloví snad ani jediná scéna. Vztah v úvodu úhlavních nepřátel a později přátel na život a smrt je naprosto vycucaný z prstu a strašně umělý. Motivace záporného a totálně ujetého Van Damma jsou od začátku jasné a jedině on je postavou, která má od začátku hlavu (bohužel ne patu). Navíc Jean-Claude je v dobré formě a svého maniakálního zabijáka obdivujícího krásy lesa a pojídající lesní jahody zahrál parádně (skoro jakoby se vrátil do svého kokainového období a před natáčením mnoha scén si šňupl na dobrou náladu). Nakonec jsem vlastně dostal víc, než jsem od filmu čekal - měla to být naprostá kravina, ale byla to naprostá kravina se zábavným Van Dammem. Takže místo odpadu dávám úsměvných 20%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Také to typické, máme peniaze na jedného poriadného herca, obsadíme JCVD, za zvyšok si prenajmeme kone, kostýmy a loď. Celé to dáme do lesa a dej sa bude odohrávať v noci. Záporákov necheatujeme neobmedzenou muníciou, JCVD dáme priestor hovoriť po francúzsky a trochu podvíhať nohu. A nejaký ten neočakávaný zvrat a final fight na záver. Ozaj? 2 z 5 ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No, je to klasická blbůstka s přiblblou zápletkou o spadlém letadle do jezera a balíku heráku uvnitř po kterém jdou mafošové. Ty vede vskutku charismatický vůdce Xander. Maj ale tu smůlu, že zrovna spadlo do rezervace kde rangerem sbírajícím prázdné plechovky od piva a limonád je bejvalej člen SEALs, kterej si tu líže v lůně přírody rány z poslední zbabraný mise v Afghánu. To je ta blbounká kostra příběhu. Hlavní hrdina a posléze jeho kumpán mi nebyli zrovna sympatičtí. Ale fakt jsem nemohl z Jeana-Clouda-Van Vegana :-))). Fakt je to asi The best záporák roku 2013. Navíc to zrzavý páčo a červená kamizola kanadské jízdní a ta jeho anglina s nezaměnitelným francouským přízvukem:-))))). Tenhle důchodce si ze sebe udělal slušnou prdel a já to velmi oceňuji. V mnou naposledy s ním viděném jakémsi post-apokalyptickém snímku, také né moc starém (komentoval jsem jej, ale za boha vám neřeknu název) se bral vážně až moc... Takže za mně jsou to zcela jasně 3 eko lesní jahůdky ! * * * ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Yardak)

Reklama

Reklama