Reklama

Reklama

Poklidný předměstský život rodiny Barretových se začne pořádně otřásat v základech. V jejich domě se stane série nevysvětlitelných událostí a oni brzy zjišťují, že je pronásleduje smrtící a děsivá síla… (oficiální text distributora)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (408)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo štylisticky funkčný, ešte hororovejšie ladený "remake" Signs, kde sa pomaly kopírujú aj jednotlivé scény, nielen spôsob nakrúcania. Shyamalanovský sa snaží byť aj záver, kde síce začne klasická retrospektívna osvetľujúca montáž, ale tá vlastne nič špeciálne neprinesie. A je to veľká a večná škoda, pretože prekvapivý záver mohol byť alfou a omegou úspechu tohto filmu, pričom sa tu jeden priamo ponúkal, ale tvorcovia z neznámych príčin ostali pri nemastnej neslanej nedopovedanosti. Vo svojej podstate ale príjemné, intenzívne prekvapenie. 70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takhle dobře už jsem se dlouho u žádného hororu nepobavil, bohužel. Scott Charles Stewart nám znovu ukazuje, jak se filmy v žádném případě nemají točit a jak v žádném případě nemá vypadat scénář. Ten nejenom, že je plný nesympatických a nelogicky se chovajících postav, ale suma sumárum vůbec nedává smysl a obsahuje tak stupidní dialogy, až jsem byl občas v pokušení je přetočit. Po režijní stránce je na tom Stewart s každým dalším filmem čím dál hůře. Nejenom, že neumí vůbec budovat atmosféru, ale některé scény mi opravdu přišly, jak vystřižené z nějaké parodie. A bohužel tu nejvíce vtipnou scénu si pro sebe zabral J.K. Simmons. Amíci by se na ty horory o emzácích měli radši vykašlat a Keri Russell by měla pro jistotu už hrát jen v bedně, kde se jí momentálně daří mnohem lépe. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Rodinka z předměstí, dvě děti (bez psa), jeden dům, pár divných úkazů... Jediný rozdíl oproti miriádám dalších podobně nudných hororů je jenom v tom, že místo poltergaistů a jiných duchů má tenhle ufony. Jak originální! Kdyby se tohle kopírování do nekonečna dělo v jakémkoliv jiném žánru, automaticky by byl film hanoben, jenom u hororů to nějak neplatí, je to skoro to samé, jako kdyby se každý rok natočilo deset nepovedených nápodob kmotra, kde by byl hlavní postavou tu Goran z Jugoslávie, tu Ivan z Ruska a tu zase Hazuka z Hokaidó. Tedy v případě, že by je natáčelo pár průmyslových kamer (inspirace Paranormální aktivitou - opět ta originalita). Tenhle film nevyniká vůbec ničím a má minimum povedených scén. Nuda. Nuda. Nuda, když už podobnou atmosféru mimozemských únosů, tak v podobě Akt-X, které jsou o 4.74 parníku lepší a navíc kratší. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď sa snímok berie len ako sci-fi/psycho zábava, tak človek môže byť celkom spokojný. Tých hororových prvkov je tu naozaj hrozne málo na to, aby mohol byť film považovaný za regulérny horor. Netvrdím, na konci by sa niečo našlo, ale skôr ide len o akúsi hru tieňov a pretiahnuté postavy, ktoré sa zjavia práve v tom najviac očakávanom momente :), takže efekt v tomto smere takmer žiadny. Hnacím motorom snímku bol sústavný psycho teror zo strany emzákov na úbohú a relatívne šťastnú rodinku. Zábava začína nevinne, ako napr. vybrakovanou chladničkou, zmiznutými fotkami, stratou pamäti, krvou z nosa a pod. Neskôr sa pomaly pritvrdzuje až to dospeje k nevyhnutnému záveru (ktorý sa dá predpokladať už veľmi skoro). Herci však, až na Keri Russell, mohli byť vybraní umnejšie, hlavne ten starší chalan, celý čas som premýšľal nad tým, či má plastiku nosa alebo nie :). Celkový dojem je teda možno rozpačitý, ale keďže si film od začiatku do konca udržal svoje tempo a princíp psycho teroru, tak zas tak úplná strata času to nie je. 60/100 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný filmek s neokoukanou mimozemšťanskou tématikou, který ale jede podle okoukané duchařinové šablony. Není to žádný zázrak, ale 97 minut uteklo jako voda s příjemným napětím, co se z toho vlastně vyklube. Nenudil jsem se, několikrát jsem se slušně lekl, mimozemšťana jsem taky viděl, tak nevím, proč bych tomu neměl hraničních 70% přiklepnout.... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie prebiehalo v Los Angeles a vo Valencii. (Greenpeacak)
  • Scenár bol hotový za šesť týždňov. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama