Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (163)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Prakticky od prvych sekund je zrejme, kde Bogdanovich cerpal inspiraciu. Vek a skusenosti mu sice nechybaju, avsak na to, aby sa co i len priblizil k Woodymu Allenovi, mu chyba jedna zasadna vec, ano, talent. She's Funny That Way je napriek tomu v podstate velmi prijemnym filmom, ktory miestami naozaj dobre pobavi...Nic nezabudnutelne vsak neponuka. ()

Baxt 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ problematického filmu, s kterým si nikdo absolutně nevěděl rady, a s každou další střihovou úpravou bylo víc zřejmé, že z natočeného materiálu vzejde jen utrpení. Vznikla neurčitě koncipovaná cinefilská situační screwballová komedie, jemně intelektuální a neurotická á la tvorba Woodyho Allena, zároveň trochu hrubá a třeskutá podle moderních žánrových trendů. Láska ústřední postavy ke klasickému Hollywoodu, jakási forma melancholického návratu k bezčasí, má ve filmu jediné opodstatnění – omlouvá všechny komické náhody, logické lapsy a celkovou lehkovážnou atmosféru. _____ Film je ale hlavně z formální stránky občas vyloženě odfláknutý, což je zvláštní, uvážíme-li, že i ty nejhloupější komedie posledních let si v Hollywoodu udržují jistý technický standard. Abych jen jmenoval: diletantská kamera, chaotické vedení herců po place, amatérský střih nerespektující kontinuitu, otřesná hudební dramaturgie... Vyprávění se časem stává repetetivní a konec je naprosto antiklimatický. Jestli se má Peter Bogdanovich s diváky loučit tímto způsobem, je to hodně smutné. ()

Reklama

bloodline 

všechny recenze uživatele

Aplauz vážení! Navonok tuctové koketovanie, ale vo vnútri uragán pozitívnych emócií. Nech si hovorí kto čo chce, mal dočinenia s riadnou fackou umenia a tá múza sršala ako prameň večnej mladosti v predškolskej prípravke. Zo všade kričal rukopis Woodyho Allena, ale tentokrát vytunoval do výšin hodných poklôn jeho režisérsky a scenáristický naoko manuskript herr Bogdanovich. Korene nezaprie divadelná predloha, ale čert to vem, keď herecké kvality otlačil bravúrne na strieborné plátno a pohladil nostalgickými spomienkami s čarokrásnym hudobným doprovodom ruka v ruke s kamerou. Body strhujem za ošúchanú námetovú skulptúru a pomalší rozbeh, inak ma svrbelo odklepnutie plného počtu... A to po ďalšom rande pesimisticky rozhodne nevidím, pretože She's Funny That Way :) Birdman uč sa! ()

Ellimere 

všechny recenze uživatele

Opravdu není báječná. Možná někde v alternativním vesmíru, kde je Rhys Ifans tak sexy, že sbalí každou, na kterou se podívá. Kde není Jennifer Aniston naprosto na zabití a kde nejsou všechny postavy špatně obsazené. Někde není divné, že Owen Wilson potká deset prostitutek, kterým "zachránil život" a že vztahový propletenec může fungovat v tak úzké skupině ve velkém městě. Až příliš okatá pocta starým filmům a groteskám, která se zkrátka nevyvedla. Už samotná postava Imogen Poots je zvláštní - erudovaná callgirl, která je z normální rodiny, ale přesto dělá to, co dělá, i když by rozhodně měla na víc. Nudné a nevtipné. A romantické ani trochu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aha, to bola komédia? Som si to mohol aj skôr prečítať v tom žánrovom zaradení, možno by som sa prinútil aj občas nad niečim zasmiať. Ale asi ani nie... Celá tá "woodyallenovská" atmosféra mi išla skôr na nervy a spoločne s ním aj všetky hlavné postavy, ktorých cesty sa na môj vkus až príliš často pretínali na rôznych miestach. Toľko áčkových hercov pokope, a napokon také sklamanie. Aj keď musím uznať, že to celé malo aj viacero svetlých momentov, ale bohužiaľ, celý koncept sa mi v podstate vôbec nepáčil... ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Snímek měli již diváci možnost vidět na filmovém festivalu v Benátkách, kde v srpnu 2014 proběhla jeho oficiální světová premiéra. (Plechpetr)
  • Hlavné natáčanie trvalo 29 dní od 11. júla 2013 v New York City. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama