foto

Stephen Endelman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Stano
2018 'He's Watching' (TV film)
2017 Cowboy Drifter
2016 Greater
2014 Láska po anglicku
Rob the Mob
The Ganzfeld Haunting
2010 Křivé obvinění (TV film)
2009 Krvavé ulice
Street Fighter: Legenda z Hong Kongu
2008 Free Style
Červený pás
2007 Pokerový král
2006 Boj o Jeruzalém
Lady XXL
Síť 2.0
Země zatracených
2005 Jezdci z jižního Bronxu (TV film)
2004 De-Lovely
Modrý motýl
2003 V hlavní roli Pancho Villa osobně (TV film)
2002 Chodím s Lucy
Evelyn
2001 Nevěsta větru
Tanec v domě
2000 Blue Moon
Dům s tichým barem
1999 Samé trable (TV film)
Ďábelská hra
1998 Graceland
Svědek proti mafii (TV film)
Zakázaná touha
1997 Falešné svědectví
Kopanec do hlavy
Pilní zloději
1996 Ed
Flirtování s katastrofou
Noc bláznů
1995 Angličan, který vylezl na kopec (a slezl z hory)
Bezstarostná
Dobrodružství Augusta Kinga
Jeffrey
Tom a Huck
Zoufalé pronásledování
1994 Avenue X
Fiktivní zločiny
Post Cards from America
1993 Household Saints
1991 Božská relikvie 2
Drsnej polda

TV seriály

2017 Pete the Cat (TV seriál)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
Pilot (E01)
2010 Happy Town (TV seriál)
Blame It on Rio Bravo (E08)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
Questions and Antlers (E06)
další epizody (8)
2008 Samurai Girl (TV seriál)

Dokumentární

2014 Atari: Game Over
2005 Special Thanks to Roy London
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace