Reklama

Reklama

Billy McMahon a Nick Campbell jsou podomní prodejci, kteří si však začínají uvědomovat, že podomní prodej už je za zenitem, protože do hry vstoupil internet. Proto se oba přihlásí na stáž do společnosti Google. Mezi ostatními stážisty jsou ihned k poznání, protože jsou téměř o dvě generace starší. Celé léto mají strávit jako členové týmů stážistů, které navzájem budou bojovat o to, kdo nakonec nastoupí do společnosti Google na plný úvazek. Billy a Nick se spojí s několika dalšími stážisty, kteří zůstali tzv. na ocet. Jsou to Stuart, který je neustále ponořen do svého mobilního telefonu, Jo-jo, kterého doma vyučovala přísná matka, a Neha, naivní studentka bez jakýchkoliv zkušeností s chlapci... (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (682)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je mojim zatiaľ najväčším sklamaním v poslednej dobe. Owen Wilson a Vince Vaughn, ktorí hrali ako uloviť družičku, v tom filme excelovali ale v tomto boli stratení. Všetko v tomto filme bolo zle. Klasika prišli do googlu, mali tu najhoršiu partiu zo všetkých aj tak vyhrali. Nezdá sa vám to povedomé, jasne že zdá. Takých filmov som videl veľa a určite lepších ako tento. Stále som čakal aspoň naznak srandy a čakal som až do záverečných titulok a stále nič. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bohužel to nebylo moc vtipný. Oba herci mají na kontě moje nejoblíbenější komedie, tak jsem prostě čekal víc. Koukat se na to dalo, ale Vince Vaughn už byl vyloženě otravnej a Owen Wilson začíná s přibývajícím věkem vypadat divně. Navíc, ani ty vedlejší postavy nejsou moc vtipné a prostě to hrálo moc na jistotu. Nejlepší z celýho filmu jsou ty barevný Google kola. 50% ()

Reklama

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Dve hviezdičky a ešte som ho silne precenila, vlastne každá za jedno zasmiatie. Páči sa mi propagácia myšlienky, že aj ľudia po tridsiatke sa dokážu presadiť v dnešnej dravej konkurencii konzumného sveta, teda, nie že by som o tom niekedy pochybovala :) Len pochybujem o tom, či vlastne stojí za tú námahu bojovať práve o toto. Ak už za každú cenu má mať film myšlienku i keď prvoplánovú, zvolila by som lepšiu. Rozhodne som videla vtipnejšie aj zmysluplnejšie komédie. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nevěděl, co od tohohle filmu čekat a příjemně mě překvapil. Celkem příjemná komedie s Wilsononem a Vaughnem. Ze začátku by si na ně člověk asi nevsadil, ale stejně musí být člověku hned jasné, jak to skončí. Celkem se vymakali v průběhu filmu a člověk jim to i přál. Je tam spousta narážek na různé věci. Nejvíc mě asi dostal famfrpál a profesor Xavier. "Kéž by tak bylo místo, kam můžete napsat všechny své dotazy." :D ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...a tak zatímco Ainy kouká na nízká hodnocení uživatelů, já koukal na film. A viděl jsem nevyváženou, špatně sestříhanou hovadinu, která by byla příjemným zpestřením filmového léta, kdyby ovšem svým profilem nekopírovala horské etapy Tour de France a kdyby dabing nepřipomínal večerní předčítání dyslektiků. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Owen Wilson ani Vince Vaughn nemají účet na Google+, narozdíl od svých postav. (ronaldmekdon)
  • Ve filmu se objeví mnoho zařízení s operačním systémem Android vyvinutým společností Google, například telefon Samsung i9250 Galaxy Nexus, či tablet Google Nexus 7. Mimo to se ve filmu objevují i některé výrobky konkurenční firmy Apple. (Claude Speed)
  • Film bol distribuovaný do kín pod falošným názvom Generations. (tarponko)

Související novinky

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Reklama

Reklama