Reklama

Reklama

Obsahy(1)

30-ročná reportérka Leigh (Kristen Bell) opúšťa svoj doterajší život v New Yorku a vracia sa na miesto, kde naposledy prežívala pocity ozajstného šťastia – do svojho rodiska a domova v Connecticute. Tu dostane miesto záchranárky a zároveň začína nebezpečný vzťah s problematickým 16-ročným teenagerom... (Acrobat)

Videa (2)

Trailer

Recenze (37)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Za to, jak je to podáno celkem civilně, nepateticky, a za to, že je Kristen Bell výborná, si to minimálně ten průměr zaslouží. Jen je škoda, že je to takové unylé, místy strašně prázdné a vlastně i nudné. Je tu nějaká velká událost, ale najednou máte pocit, že je vlastně celkem obyčejná. Díky tomuhle si můžete snadno uvědomit, že smrt je prostě součástí života. Není to obyčejná událost v našich životech, ale prostě tam nesmazatelně patří. Celkem depresivní. Označovat tenhle film za komedii je skutečně hloupost. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Někdy zdejšímu hodnocení nerozumím. Ten film je slabý a ubohý již od prvních okamžiků, a přesto zde patří k těm průměrným. Čím? Trapností? To snad jedině. Hrdinka mne přestala zajímat velmi záhy, natož pak sledovat jjí život....a přiznám se, že jsem to do konce nevydýchala a film neviděla celý, a to se mi stává výjimečně, tak 2x roka. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Leigh má krizi, tak nechá práce reportérky a uteče z města k rodičům. Tam začne pracovat jako plavčice. Společně s kamarády se začne družit s puberťáky, společne spolu hulí a chlastají. Nakonec Leigh svede jednoho chlapce a dá to sním dohromady. Mamie se mi líbila v Off the Map a tady taky není špatná. Kristen pořád vypadá jak malá holka. Příběh docela ušel, ale moc mě nezaujal a spíš mě nudil. Komedie to není ani náhodou. 50% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Hm tak tohle se nepovedlo, tyhle životní dramáčky mi většinou sednou ale tohle mě minulo snad všim včetně jinak hezký Kristen Bell která zde chodí nenamalovaná což má zřejmě vzbudit dojem toho že je to obyčejná holka ale mně spíš připomínala komparzistu z Úsvitu mrtvých. Podobnejch a hlavně lepších filmů než tohle bych vyjmenoval hned několik. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Poměrně melancholický až pro mne vzpomínkový film. Zajímavé herecké obsazení, hudba a kamera. Děj se dotýká i ožehavých témat lidského bytí z jeho samotné podstaty, i když to jistě mnohým divákům nepřijde. Hodně se mi líbilo téma usmíření s rodiči, které valná většina z nás zažila na vlastní kůži a celkově sociální konflikt věkových skupin je tu vyobrazen velmi zdařile. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Režisérka Liz W. Garcia trvala na tom, aby Kristen Bell nenosila během natáčení vůbec žádný make-up. Pokud náhodou přišla na plac s dobrým účesem, okamžitě se pak musel zkazit vrstvou mazu. (Brousitch)

Reklama

Reklama