Reklama

Reklama

Obsahy(1)

30-ročná reportérka Leigh (Kristen Bell) opúšťa svoj doterajší život v New Yorku a vracia sa na miesto, kde naposledy prežívala pocity ozajstného šťastia – do svojho rodiska a domova v Connecticute. Tu dostane miesto záchranárky a zároveň začína nebezpečný vzťah s problematickým 16-ročným teenagerom... (Acrobat)

Videa (2)

Trailer

Recenze (37)

santiamén 

všechny recenze uživatele

Jako správný skeptik (empirik?) jsem se navzdory varovným komentářům musela sama přesvědčit, co že to ta Kristen Bell přijala za roli tentokrát. Bohužel, jak již bylo řečeno, není film ani nechutný, ani kontroverzní, ani dojemný, je jen nesnesitelně nudný. Miliontá variace na americký nezávislý film s rádoby duchaplnými hrdiny a jejich rádoby traumatickými zážitky. 94 minut je v tomto podání doslova nekonečných. Ztráta času. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie? Ale kdeže. The Lifeguard je typický zástupce indie dramatu - vcelku jednoduchý příběh avšak s důrazem na postavy a jejich psychologii. S tím se pojí i herecké výkony, které bývají u indie filmů trochu rozporuplné, ale v tomto případě jsem naprosto spokojen. Oceňuji snahu zachovat autenticitu - po celý film Kristen Bell chodí prakticky nenamalovaná a vůbec ničemu to nevadí. Samotná zápletka je pomalu až banální a tak trochu se udivuji, co na tom sakra bylo špatného. Amíci jsou fakt občas děsně puritánští. Každopádně natočené je to hodně televizně, ocenil bych více hrátek s kamerou, protože takhle je to dost lehko zapomenutelný film. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Pokus o pocitové romantické drama, které zůstalo někde na půli cesty. Lépe řečeno, pocitový film s nevýraznou dějovou linkou. Není toho totiž mnoho, co tahle nezávislá vlaštovka může divákovi dát. Zahodila (na čas) život v New Yorku, aby v rodném městečku znovu nalezla životní cestu. Filmů o „koulích na noze“ i těch o hledání smyslu života už tu bylo nesčetně a zpravidla dopadly lépe. The Lifeguard se poměrně vleče, nejedna postava tu platí za nesympatickou, chybí víc silných a zapamatovatelných momentů. Alespoň je to podané civilně a bez patosu, a i Kristen Bell se svou nejednoznačnou postavou poměrně se ctí poprala. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Někdy zdejšímu hodnocení nerozumím. Ten film je slabý a ubohý již od prvních okamžiků, a přesto zde patří k těm průměrným. Čím? Trapností? To snad jedině. Hrdinka mne přestala zajímat velmi záhy, natož pak sledovat jjí život....a přiznám se, že jsem to do konce nevydýchala a film neviděla celý, a to se mi stává výjimečně, tak 2x roka. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímku sa nedá uprieť určitá dávka príjemnej melancholickej atmosféry, ktorá má potenciál si diváka podmaniť len keby... keby dejová linka nebola tak zúfalo banálna a nezáživná. Pár situácií okolo postáv bolo síce zaujímavých, ale to boli len také vytrhnuté ostrovčeky, ktoré boli utopené v mori vaty. O dráme alebo romantike, ktorá by diváka po emotívnej stránke aspoň minimálne zasiahla tak nemôže byť ani reči. Slabší priemer. 55/100 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Režisérka Liz W. Garcia trvala na tom, aby Kristen Bell nenosila během natáčení vůbec žádný make-up. Pokud náhodou přišla na plac s dobrým účesem, okamžitě se pak musel zkazit vrstvou mazu. (Brousitch)

Reklama

Reklama