Reklama

Reklama

Obsahy(1)

30-ročná reportérka Leigh (Kristen Bell) opúšťa svoj doterajší život v New Yorku a vracia sa na miesto, kde naposledy prežívala pocity ozajstného šťastia – do svojho rodiska a domova v Connecticute. Tu dostane miesto záchranárky a zároveň začína nebezpečný vzťah s problematickým 16-ročným teenagerom... (Acrobat)

Videa (2)

Trailer

Recenze (37)

Karala 

všechny recenze uživatele

Malý nezávislý film o tom, jak je nám najednou 30 a všechno nám jde do sra....k. O tom, jak jsme chtěli dělat to, vypadat tak a být s tim a ono to tak nakonec není. Kdo už něco takového zažil či zažívá, nemůže říct, že je to špatný snímek. Proč ne, třeba to taky někoho inspiruje ve svém životě konečně něco změnit.... ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Leigh má krizi, tak nechá práce reportérky a uteče z města k rodičům. Tam začne pracovat jako plavčice. Společně s kamarády se začne družit s puberťáky, společne spolu hulí a chlastají. Nakonec Leigh svede jednoho chlapce a dá to sním dohromady. Mamie se mi líbila v Off the Map a tady taky není špatná. Kristen pořád vypadá jak malá holka. Příběh docela ušel, ale moc mě nezaujal a spíš mě nudil. Komedie to není ani náhodou. 50% ()

Reklama

santiamén 

všechny recenze uživatele

Jako správný skeptik (empirik?) jsem se navzdory varovným komentářům musela sama přesvědčit, co že to ta Kristen Bell přijala za roli tentokrát. Bohužel, jak již bylo řečeno, není film ani nechutný, ani kontroverzní, ani dojemný, je jen nesnesitelně nudný. Miliontá variace na americký nezávislý film s rádoby duchaplnými hrdiny a jejich rádoby traumatickými zážitky. 94 minut je v tomto podání doslova nekonečných. Ztráta času. ()

kedl 

všechny recenze uživatele

Co by za to člověk dal zašukat si v šestnácti s třicítkou, respektive devětadvacítkou, jak nám pořád Kristen připomínala. "není mi třicet, panebože , je mi jenom 29, 10 měsíců a nějakej ten den :D . Ale to by jsme nesměli být v té puritánské Americe, aby to někomu nevadilo jako třeba jedné staré ne a ne spermií oplodněné panně. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Poměrně melancholický až pro mne vzpomínkový film. Zajímavé herecké obsazení, hudba a kamera. Děj se dotýká i ožehavých témat lidského bytí z jeho samotné podstaty, i když to jistě mnohým divákům nepřijde. Hodně se mi líbilo téma usmíření s rodiči, které valná většina z nás zažila na vlastní kůži a celkově sociální konflikt věkových skupin je tu vyobrazen velmi zdařile. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Režisérka Liz W. Garcia trvala na tom, aby Kristen Bell nenosila během natáčení vůbec žádný make-up. Pokud náhodou přišla na plac s dobrým účesem, okamžitě se pak musel zkazit vrstvou mazu. (Brousitch)

Reklama

Reklama