Reklama

Reklama

Nezapomenutelné prázdniny

  • USA The Way Way Back (více)
Trailer 2

Čtrnáctiletému Duncanovi (Liam James) se na rodinnou dovolenou s matkou (Collette) a jejím přechytralým přítelem (Carell) vůbec nechtělo. Když se ale seznámí se správcem místního vodního parku (Rockwell), vznikne mezi nimi pouto, díky kterému se Duncan naučí překonávat nástrahy života, lásky, rodiny i přátelství. Budou to prázdniny, na které nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (463)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Námet je skvelý. Chlapec, ktorého serie vlastná rodina, i rodinní priatelia na dovolenke, si nájde bokovku - prácu vo vodnom parku, v ktorom panuje večná pohoda. Bohužiaľ skoro všetko ostatné je iba generické klišé desiatok ďalších indie tínedžerských filmov s nedôveryhodnými postavami (hlavne hrdina zhruba prvú hodinu dačo len čumí a nemá žiaden charakter). Ale koniec si ma celkom namotal a Sam Rockwell je frajer a má doslova dream job, takže 5/10. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ničím zaujímavý, priemerný rodinný snímok o introvertnom chalanovi s rodinnými problémami a jeho veľkom kamarátovi (Sam Rockwell), ktorý sa mu pokúsi ukázať cestu. Miestami zábavné, miestami nudné s prostoduchými dialógmi, celkový dojem šedivý a ľahko zabudnuteľný. Suma sumárum slabý priemer. 55/100 ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.4/10] | me: Prázdniny outsidera nie tak úplne komediálne ako by to podľa obsadenia mohlo vyzerať. Film skôr seriózne hoci s jemným úsmevom predkladá obraz štandardných denných starostí a problémov a možnosti uniku z tejto neveselej reality do sveta správnej bezstarostnosti. Nie je to nič špeciálne, ale vôbec to nie je zlý počin. Sam Rockwell tomu dáva ten šmrnc. I don't have a mom, I have two dads. In your face. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia zo života, ktorá po všetkých tých krvákoch a bezútešnej reality súčasného sveta ponúkne dokonalý výplach hlavy. Film ponúka na pohľad obyčajný príbeh znudeného chlapca, ktorý sa vďaka náhodnému priateľstvu pomaly nakopne do života, zažije pár pekných dní v akvaparku, začína sa mu rysovať nejaká love story a všetko to trochu komplikuje vzťah jeho mamy (výborná T. Collette) a jej priateľa. Nečakajte žiadne záchvaty smiechu, je to skôr taký príjemný, nevtieravý humor s výborným hereckým obsadením, ktorému kraľuje T. Collette. Viem, že všetci budú proti, ale uznávam i Rockwell bol skvelý. Collette je však v každom filme tak presvedčivá, že normálne rozmýšľam, koho vyradím z top naj herečiek...80%. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell znovu dokazuje, že patří mezi "one of the best underrated actors." Ten jeho charakter, příhody a hlášky, to je prostě na nějakou cenu!:) Toni Collette si po Malé Miss Sunshine opět střihla matku od dětí. A i v tomto snímku je jejím synem dospívající chlapec, který má dost problémů vyrovnat se se svou existencí a jeho povaha dělá starosti jeho matce i nepravému tatíkovi. Stejně jako Dwayne v Miss Sunshine toho ani Duncan moc nenamluví a raději se drží stranou od všech lidí. Snad jen Steve Carrell ztvárnil zcela jinou postavu. Zatím jsem ho viděla jen v převážně "loserských" rolích, takže jeho změna na nepříjemného a přechytralého chlapa, který navíc není tak úplně čestný, byla pro mě ze začátku docela nezvyk. The Way Way Back je ideálním letním, odpočinkovým filmem, u něhož se chcete zrelaxovat. Navodí Vám příjemné pocity a úsměv na tváři. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (17)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2013 na filmové festivalu Sundance v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama