Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

pivson22 

všechny recenze uživatele

Tento pilot byl pro mě velikým překvapením, jelikož vůbec nebyl špatný a trochu mě mrzí, že nakonec neprošel. Nejlepší se mi zdá postava Sheldona a to proto, že je zkrátka více uvolněnější a tolik nelpí na svých pedantských zvycích. Postavy Katie a Leslie už tak dobré nejsou, ale věřím, že by si na ně diváci zvykli. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že to takhle nedostalo zelenou. Na tomto neodvysílaném pilotu byla nejzajímavější degradovaná verze Sheldona, jenž zde ještě nefiguruje jako ryzí asexuál a pak nerd-holka Gilda, která dalece předčila otravnou a nehezkou Katie, jenž vedle ní a natožpak vedle její budoucí náhražky Penny, působí jako nepovedený castingový vtip. Jinak je to jen trochu předupravená verze oficiálního prvního dílu. ()

Reklama

Céčko 

všechny recenze uživatele

"This is not one of those stories that starts with inviting a strange chick in and then has you waking up in the bathtub missing a kidney." "And you have no trepidation about doing this." "You heard her. It's going to be fine." "She didn't say it was going to be fine. She said we could keep our kidneys." ()

StrixCZ 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmál, ale jsem moc rád, že se tvůrci nakonec vydali poněkud jinou cestou, zejména pokud jde o Penny (Katie) a prostředí. Nechám stranou, že samotný seriál už bohužel (v osmé sérii) zdaleka nedosahuje kvalit, které měl na začátku, nicméně kdyby opravdu začal tímto dílem, asi bych ho nikdy nezačal sledovat. Každopádně pro srovnání stojí za to ho vidět. 55% ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá jen jako lehce pozměněný originální první díl, ale postupně se začínají rozdíly zvětšovat. Většina replik je stejná a já si nejdřív říkal - proč toto nakonec nepoužili? Vždyť je to stejně dobré! Jenže není. Postava Kate, kterou nahradila Penny, je silně nesympatická a přestože Penny není zrovna světice, Kate působí vyloženě vulgárním dojmem levné šlápoty. A Shleldon tady připomíná lidskou bytost, za což jdou rovněž body dolů. ()

Zajímavosti (7)

  • Sheldon (Jim Parsons) udělá vulkánský pozdrav ze Star Treku (od r. 1966), ale udělá ho špatně. Správně by palec měl být od ukazováčku oddělený. Pozdrav jinak znamená „žij dlouho a blaze“. (SONY_)
  • Na začátku epizody hraje „She Blinded Me With Science“ od Thomase Dolbyho a na konci epizody hraje „Portions for Fox“ od Rilo Kiley. (SONY_)

Reklama

Reklama