Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A mě to bodlo jako svině! Teorie se stala naprostým kultem a nesmazatelně patří pomalu k tomu jedinému, co seriálová prodkuce pravidelně chrlí a co pravidelně sleduju a to s láskou.Pilot byl o hodně levnější, hudba byla příšerná a herečka co hrála jakoby Penny byla sice kundička, ale strašně nesympatická, i když to bylo hlavně scénářem, který z ní udělal tak trochu pičku.Leonard je Leonard, ale Sheldon, ježiš ten byl boží.Jeho charakter byl mix klasického Sheldona kterého známe šmrnclej Wolovitzem a mě to neskutečně sedlo.Parsons je dokonalý herec a moc se mi je Sheldon v pilotu líbil.Protože vlastně jeho totální asexualita a odtažitost od lidí dělá sice Coopera Cooperem, ale vlastně je to jediná věc, která mě na seriálu vždycky tak trochu vadila.Tudíž kdyby zůstal jeho charakter takovýhle, mě by to nevadilo, i když je nadmíru jasné, že by se seriál asi nedočkal tak velkého úspěchu.Byl jednoduší, vulgárnější a poněkud údernější a já jsem při skončení pilotáže chtěl vidět další osudy téhle "púvodní" skvadry.Jak moc je to ovlivněno sedmi sériemi klasické Teorie už je jiná story.Pro mě fajn osvěžení 80%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Chybalo malo a zo solidneho sitcomu sa mohol stat trapas akym je tento pilot. Nastastie ho pretocili. 2 otrasne zenske postavy vyhodili. Namiesto jednej obsadili roztomilu Kaley Cuoco a druhu prepisali na dve zabavne muzske postavy. Jedine Leonard tu je rovnaky ako v serialy. Zato Sheldon je nadrzany chlapik so slabostou pre velke zadky. Pôsobi to divne. 4/10. ()

Reklama

Coleator 

všechny recenze uživatele

Buďme rádi, že tahle verze nakonec zůstala jenom Unaired, protože v té finální verzi je všechno posunuto o několik úrovní výš. Objevuje se zde docela dost vtipů známých z vysílané verze, ale často použitých v trochu jiných situacích - např. Sheldon má svoje místo v restauraci, nikoliv u nich v bytě (který tady mimochodem vypadá dost hrozně), ale důvody proč si vybral tohle místo jsou v podstatě totožné. Mimochodem v této verzi se Sheldon nevyhýbá holkám (preferuje ty s větším pozadím), dokonce se i vyspal s Leslie (v tomto díle pod jménem Gilda)... ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale ve srovnáním se součastným TBBT je to jen slabší odvar a především laciný. Ještě že se nakonec použila verze kterou vidáme na obrazovkách dodnes.Navíc Sheldon a sex to mi nejde dohromady ještě k tomu Sheldon s úchylkou na velké zadky, a vůbec celkově mi to k TBBT nejde dohromady, zakrývá to totiž jeho podstatu. ( 26.8.14/MAC ) ()

m.sheila 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pro srovnání. A těžko říct, jestli to můžu posoudit jako fanoušek současné verze, ale kdyby to mělo vypadat takhle, pravděpodobně bych se nekoukala. Ale těžko říct. Každopádně můžeme jen děkovat za změnu dívčí role a hudby. Sheldon je srandovnější jako šílenec, co si nenechá sahat na jídlo, ale je fakt, že jeho gagy se teď už dost opakují a hraje se pořád na tu samou strunu s jeho rolí... možná kdyby byl lidštější jako v této verzi, měli by scénáristi víc prostoru pro rozvoj jeho charakteru nebo celkově děje. Každopádně, jsou to jen dohady a nové TBBT si naštěstí narozdíl od jiných seriálů pořád drží skvělou úroveň. ()

Zajímavosti (7)

  • Mnoho vtipů z tohoto neodvysílaného pilotu se objevilo v 1. a 2. sérii navazujícího seriálu. (filmsim)
  • Na začátku epizody hraje „She Blinded Me With Science“ od Thomase Dolbyho a na konci epizody hraje „Portions for Fox“ od Rilo Kiley. (SONY_)

Reklama

Reklama