Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

higuain 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že to takhle nedostalo zelenou. Na tomto neodvysílaném pilotu byla nejzajímavější degradovaná verze Sheldona, jenž zde ještě nefiguruje jako ryzí asexuál a pak nerd-holka Gilda, která dalece předčila otravnou a nehezkou Katie, jenž vedle ní a natožpak vedle její budoucí náhražky Penny, působí jako nepovedený castingový vtip. Jinak je to jen trochu předupravená verze oficiálního prvního dílu. ()

Azog 

všechny recenze uživatele

Výborný pilot k výbornému seriálu. Samozřejmě to mělo několik chyb (především mi nevyhovovali ženské postavy), ale fanoušci Big Bang série je musí prominout - bez tohoto pilota by série neexistovala, a bez chyb, které se projevili v pilotu, by režie nedokázala vytvořit dokonalou verzi The Big Bang Theory. ()

Reklama

Kaayaa 

všechny recenze uživatele

Ako spestrenie je to super, ale kebyže to mám hodnotiť ako 1. diel môjho milovaného seriálu tak ma chytá hrôza. Teda skorej nechápem kto napísal postavu Katie, som jediná kto si myslí že je ako z Céčkovej paródie na veľmi zlú komédiu? A tá nepodarená napodobenina Amy Farrah Fowler? Penny a Amy nesaháte ani po päty vy ochechule! :D ()

ela. 

všechny recenze uživatele

Upřímně, jsem velmi ráda, že Katie(Penny) byla přepsána na tu Penny, jak ji známe teď. To samé Sheldon, i on mi tady připadal jiný-zvláštní-prostě to nebyl on... Celkově je odvysílaný pilot a jeho pokračující díly mnohem lepší, ale co čekat od pracovní nezveřejněné verze-na ni to bylo docela dobré. Takže "Unaired pilot" beru jako takový malý příjemný bonus, který je pro každého "skalního fanouška" Teorie přinejmenším zajímavý. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Je to celé samozřejmě natočeno levně, což je u těchto nabídkových pilotů to nejdůležitější, když nemáte jistotu, že si jej stanice nechá zpracovat do celé série. O kvalitě asi svědčí, že v seriálu bylo posléze použito minimum vtipů z tohoto pilotu a mimo hlavní dvojice byl seriál přepsán a vyjma hlavní dvojice i přeobsazen. Zejména u postav Sheldona a "Penny" je to to nejlepší rozhodnutí. Je to celé takové chudé na atmosféru, kterou seriál samotný má. ()

Zajímavosti (7)

  • Pilotní díl se od dalších dílů seriálu značně liší. Howard (Simon Helberg), Rajesh (Kunal Nayyar) a Penny (Kaley Cuoco) se vůbec neobjevují, hlavní ženskou roli přebírá Katie (Amanda Walsh) a Sheldon (Jim Parsons) není asexuál. (TwoFace)
  • Sheldon (Jim Parsons) udělá vulkánský pozdrav ze Star Treku (od r. 1966), ale udělá ho špatně. Správně by palec měl být od ukazováčku oddělený. Pozdrav jinak znamená „žij dlouho a blaze“. (SONY_)

Reklama

Reklama