Reklama

Reklama

Všechno uvidíme

  • Francie On aura tout vu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Francois Perrin, reklamní fotograf, je už znechucený a unavený desítkami reklam na prací prášky, spodní prádlo, lahodné sušenky. Chce točit film. Jeho nejlepší přítel mu ale napsal poetický scénář, že to každého producenta vyděsí. Jen jeden je ochoten dát na film peníze - jenom místo poetiky tam hlavně chce mít hodně tvrdé erotiky (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Historik 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch "vážnějších" komedií s Pierrrem Richardem podle scénáře Francise Vebera. Navíc Richard tu hraje spíše než vyloženě hlavní jen jednu z hlavních rolí. Výborný je J. P. Marielle jako producent, dobrá je rovněž Miou-Miou. Byl jsem velmi příjemně překvapen tímto pro mne naprosto neznámým, ale výborným, filmem. Rád se k němu vrátím. VIDĚL JSEM AMERICKÝ DEVADESÁTIMINUTOVÝ FILM, VE KTERÉM BYLO 88 MINUT SEXU. - A CO TY ZBÝVAJÍCÍ DVĚ MINUTY? - PSYCHOLOGIE. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Pornografického tématu se štítím, ale bylo by škoda, se kvůli němu na tento film nepodívat. Sice pojednává o natočení erotického filmu, ale až na pár nešťasných vyjímek a jedné dost ošklivé slečené sekretářky celkem cudně. A v jádru ukrývá citlivý příběh o tom, kam až člověka může dohnat boj za úspěch a jak se to dá spojit se záchováním lásky. Aneb další životní ztroskotanec Pierra Richarda vstupuje na scénu. I v tomto případě dokáže rozesmát ale tentokrát je pojatý daleko vážněji. A mně se zde konečně potvrdilo, že Pierre Richard ať hraje komediální nebo vážnou roli vždycky zůstane. Miou-Miou je zvláštní herečka, ale s Pierrem utváří docela zajímavý pár. Narozdíl od jiných Richardovek je i tento film úmělečtěji natočen Georgesem Lautnerem (třeba záveřečné líbaní v autě pod vodou.) ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se hlavní hrdina nejmenuje Pierre Malaquet, mohlo by to v tom případě být vzdáleným, střízlivějším a vážnějším pokračováním filmu Roztržitý. Ale možná se právě tomu chtěli tvůrci vyhnout. Všechno uvidíme totiž není klasickou Richardovou komedií. On zde není šaškem. Spíš ti druzí se tak chovají (přesto nejsou ztřeštění). Perrin se snaží splnit si svůj sen. Zajistit, aby jeho vlastní existence měla smysl a to natočením filmu podle vlastního scénáře. Do cesty se mu staví nedostatek peněz, nepřízeň osudu i lidí. Přesto se nevzdává a snaží se svého cíle dosáhnout i za cenu pro něj nevýhodných kompromisů. Až si nakonec jednoho dne uvědomí, že to kvůli všem změnám, všem ústupkům už není jeho sen a že se na něm podílet vlastně vůbec nechce. Že jeho existence má smysl v podobě krásné milující ženy a budoucí rodiny s ní. Oproti obvyklému Richardovu i Veberovu komickému stylu je Všechno uvidíme hluboce lidský příběh. O naději a náhodě. Svým způsobem i přes všechnu smutnou komiku velice skutečný. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jak filmu občas prospěje, že ho nehodnotím hned po shlédnutí. Tohle je totiž na Richarda tak částečně jiný a obsahově vážný film, že jsem měl chuť mu střelit 2* a dál se tím nezabývat. Jenže ten film pořád hlodal a hlodal, až jsem zjistil, že je v podstatě dobrý, dost skrytě humorný a povedený. Problémem možná je, že na rozdíl od jiných Richardovek, by tenhle úplně stejně fungoval, i kdyby v něm nehrál Richard (a to je zřejmě mínus), na druhou stranu se veškerá pozornost neorientuje na Richarda ale na film jako celek a jeho ducha (a to je plus). Miou-Miou je velmi zvláštní herečka. ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

I čert snáší na větší hromadu. A když už se má něco posrat tak se to posere odshora dolů. Francois se dostal do pěknýho průšvihu. Původně chtěl nafotit skvělou sýrovou reklamu, ale přilítla tam ta blbá moucha a... Pak chtěl natočit skvělý citlivý film hlavně o duši... ale producent má rád výrazy jako NA KOLENA TY PSICE... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama