Reklama

Reklama

V blízké budoucnosti se zrodil nový typ hrdinů – novodobých lovců skalpů. Poté, co nejmocnější společnosti z mocných ovládly veškeré světové dění, země se změnila v pustinu a největší aglomerace lehly popelem, bylo zapotřebí vytvořit nový pořádek. Čerstvě ustanovená Rada Devíti začala nemilosrdně soudit všechny provinilé a na jejich hlavy vypisovat tučné odměny. Tehdy se objevili oni – lovci manažerů, bezskrupulózních kravaťáků, jež zavinili pád společnosti. Nejslavnějším z lovců se stal Drifter (Matthew Marsden), ale prostý lid měl zanedlouho opěvovanější a pohlednější hrdinku - Mary Death (Christian Pitre). Protože spolu lovci krutě zápolili, málokdo z fanoušků věděl, že jejich dvě největší ikony spolu kdysi tvořily tým. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dnešní béčka už nemají ten šarm a půvab osmdesátkových kousků. Prostě moc čpí novotou. Ale i přesto je tohle zábavný kousek, kde je vidět nadšení pro věc. Je tam hodně krve, docela dost dobrých nápadů a hlavní hrdinka je sexy černovláska v minisukni. Dost mě překvapilo, že neukázala kozy a přijde mi to vůči divákovi nefér. Příběh o lovení korporátních managerů, kteří zavinili apokalypsu je roztomile debilní a finální masakr mě fakt pobavil. A dokonce vyhrabali i Gary Buseyho, který tam má bohužel jen velmi malou roli. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…VELKÁ SVĚTOVÁ MĚSTA HOŘELA PO MNOHO LET. Z POPELA SE ZRODILA RADA DEVÍTI, JENŽ SLÍBILA OBNOVU A DALA NADĚJI PŘEŽIVŠÍM Z PUSTIN…“ /// Mary si zapálí doutník a ukáže, že se zbraněma nemá problém. Tohle je totiž DOBA LOVCŮ LIDÍ, soutěžících v počtech mrtvol, prahnoucích po slávě a balících peněz... Béčko, u kterýho dlouho přemejšlím, jak moc je dobrý. Nebo blbý. Nevím, jestli mi vaděj jednoduchý dialogy, špatný herecký výkony a nedokonalý triky. Přemejšlím, jestli to přetluče fakt, že cigáni jsou zmrdi s kaunovskejma ksichtama, hodně krve a akce se sexy postavou Christiany Pitre. Cení se pokusy vo hlášky, ale výsledek je stejnej, jako celej film. Ale dosť boľo plkání. Tohle není látka určená k filozofování, takže přes všechny ty minely to je celkem vodsejpající zábava. Byť ubohá. Ale kdo chce kam … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Grafický romány z pera Jasona Dodsona jdou mimo mě. 2.) Zjistím, že krev na ostruhách bílejch kozaček, může vypadat sexy. 3.) Mám slabost pro vražedný a nepříčetný cigánky. 4.) Thx za titule ,,raxor“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Relativně příjemné béčko s komiksovou stylizací která ale neutáhne pozornost a nadšení diváka celý film. Možná, kdyby se to méně snažilo být COOL za každou cenu a minutáž by se o cca 30min. zkrátila chytilo by to ten správný drive a ocenil by to i lehce náročnější divák(jako já). Dobrý ale víckrát to vidět nepotřebuju a za týden už si na to nevzpomenu. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Už krátce po začátku jsem si říkal na co to sakra koukám. Ten film je od začátku dost ujetý, a prakticky nedává žádný smysl. A to je co říct na to že se jedná o originální scénář a ne nějakou komiksárnu. Je to neskutečná kokotina, ale svůj styl to má, navíc herci se v průběhu natáčení museli fakt brutálně bavit. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Akčná štýlovka s prvkami komiksu a post apokalyptického sveta, na ktorú sa treba dívať s nadsázkou, pretože si mnohokrát strieľa nielen sama zo seba. Trošku sexi, trošku viac krvi, trošku cikáni(m), príbehom obyčajná, filmovým prevedením však rozhodne nie. Bonusom je hudba. A spomenul som vôbec tú základnú fungujúcu zložku, čo sa nazýva zábava?...***/**** Veľmi príjemné prekvapenie. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Dallasu 2013. (Terva)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Santa Clarita, Los Angeles, Glendale a u vyschlého jezera El Mirage. (Terva)

Reklama

Reklama