Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (598)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Jim Carrey a Jeff Daniels to udělali a výsledek je příšerný. Nemastná neslaná komedie s pár povedenými gagy, která skoro vůbec nedrží pohromadě, přičemž Vy si v polovině filmu už připadáte trapně za ty dva blázny, kteří účinkují v tomto silně nadhodnoceném snímku a také za sebe že tímto snímkem ztrácíte čas. Avšak občas pod vším tím nánosem let a trapnosti problýskne slavný "gumový ksicht“ Jimma Carreyho ale ani to film nezachrání na jeho hroutícím se piedestalu. Dumb and Dumber To je filmem, který měl raději zůstat v hlavách tvůrců či vzniknout jako seriál jelikož duo Carrey a Daniels už celovečerní „blbější“ film neutáhne. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Film, který se zasekl v čase. Vyjít to v devadesátkách pár let po jedničce, asi moje pubertální já skáče radostí. Nyní už ovšem tento styl humoru působí malinko vyšeptale a celý film i dost zbytečně. Na poměry posledních komedií bratří Farrellyů je to ale vlastně stále neurážející jednohubka. Na vrásčitý ksicht Jima Carreyho už je ovšem při těch jeho klasických eskapádách docela děsivej pohled. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Návrat po dvaceti letech se vydařil. Naštěstí film nešel ve stejných kolejí jako naše komedie "po dvaceti letech", které nejsou vtipné a už vůbec né dobré. Právě toho jsem se bál i u tohoto pokračování, ale je vidět, že za velkou louží si dají práci, aby pokračování bylo srovnatelné s prvním dílem. Dostal jsem slušnou dávku humoru a i toho humoru tak typického pro Lloyda a Harryho. Vydařené pokračování. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $84,023,830Tržby Celosvetovo $129,445,230Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ ja sa v novodobom americkom humore už asi nenájdem, Farrelly-oví kedysi dokázali vo svojej úchylnosti nájsť aj nejakú príbehovú kompaktnosť, vyváženosť, malo to prv čosi do seba ale teraz je to len samoúčelná spleť podprahového humoru a tu to nie je inak, prvé 2/3 tretiny skoro úplne mimo, minimum trefných gagov a dejový koncept strelený len od pásu nikam, posledná tretina aspoň čo to lepšie ponúkne ale celkový dojem premárnenej šance to neuhasí a Kathleen Turner sa mala už radšej niekde zakopať však to bolo z jej strany des a hrôza ten výzor /45%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ocekavane naprosto totalni demence, ale prekvapive to vubec nevyzniva jako nejaka traparna nebo zbytecnej film. Farrellyove na cloveka neustale tlaci jeden for za druhym, nekdy jsou ocekavany, nekdy dokazou i prekvapit, sem tam to je sice humac, ale v 90% pripadu to je skvelej naklad. Navic Carrey i Daniels radi jak za mlada, i kdyz precejen Carrey uz zacina vypadat na podobny blazneni krapet stare. Takze za me naprosta spokojenost, sice ultra vymasteny, ale jizda od zacatku az do konce. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Jim Carrey väčšinu svojich scén v psychiatrickej liečebni na začiatku filmu improvizoval. (Arsenal83)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama