Reklama

Reklama

Návrat blbýho a blbějšího

  • USA Dumb and Dumber To (více)
Trailer 1

Uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy jsme Lloyda s Harrym opustili, a změnilo se toho opravdu hodně – s výjimkou jejich tuposti. Když se Harry, který nutně potřebuje novou ledvinu, dozví, že kdesi, neznámo kde, žije jeho dcera, musí Lloyda probrat z „kómatu", ve kterém se nachází od chvíle, co ho Mary odmítla, a vydat se na cestu, aby svou dceru požádal o pomoc. Křížem krážem celou Amerikou v těch nejbizarnějších dopravních prostředcích je jejich cesta zavádí do ústavu pro duševně nemocné – kam nepochybně patří – i na setkání těch nejinteligentnějších lidí světa. Tedy – původně... (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (598)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Lloyd s Harrym jsou stejně trapní jako kdysi a ač se to zdá téměř nemožné, tak jsou možná ještě trapnější. Proto chápu, že vyznavačům inteligentního humoru se při sledování této dvojice zvedne tlak, zauzlují se jim střeva a někteří na protest zemřou, ale my prostí jedinci se bavíme. Vždyť obětovat 20 let života či kamarádovu ledvinu za vtipnou pointu dokáží jen skuteční fajnšmekři a těmi tito dva idioti rozhodně jsou. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TAK TO BYLO TRAPNÝ…“ /// Vlastně jsem to od Lloyda a Harryho čekal. Překvapivě přiznávám, že některý nápady ze mě vyloudily úsměv, páč voni se trapácky nepitvořej, - jen jsou prostě debilové. Ani příběh neprudí. Pravda, ani nemá čím, takže po ¾ hodině zjišťuju, že to je ta správná doba a hranice, po kterou su schopnej poslouchat (a koukat se) na dva idioty. Samozřejmě profesionální čest mi velí vydržet, a tak držím. Postupně se to stává stále náročnější a opravdu obdivuju ty silný nátury, který si to užijou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Říkají mi princezna Tupajzna. 2.) Potřebuju ukojit touhu po blbejch a debilních fórech. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Doprdele, to je tá najnudnejšia vec, akú som kedy počul.“ Hoci som bol na jednotke v kine a dobre si pamätám, že v temných 90. rokoch bolo len málo väčších hviezd než Jim Carrey, na dvojku som sa netešil. Nešlo o mizerný prequel. Dokonca nešlo ani o to, že podobný typ humoru mi už v tridsiatke nepripadá taký vtipný, ako v trinástke. Išlo o to, že Carrey a Daniels mi pripadali z fotiek z nakrúcania ako psychopatické hororové kreatúry a nie ako komické postavičky. Vo filme to ale prekvapivo funguje a väčšinu času som sa nezamýšľal nad tým, že obidvaja sú duševne chorí jedinci, ktorí by sa mali liečiť. Veľmi ma prekvapivo, že (napriek dvojhodinovej stopáži, blbému scenáru a desivým fotkám z nakrúcania) film obsahuje množstvo scén, ktoré ma rozosmiali (bicykel, tornádo, spievajúci nanorobot liečiaci rakovinu, adresa odosielateľa verzus prijímateľa, prebaľovanie, babička, syn zabitý na motorke, arašidové maslo, pes, vlak, takmer-upálenie, Harry v päťdesiatke so šokom zisťuje, že jeho japonskí rodičia nie sú jeho biologickí rodičia). Niektoré fóry sú zastarané a nevtipné (bitka s nindžami), ale nie je ich veľa. Najlepší film bratov Farrellyovcov od Niečo na tej Mary je. Ale faktom je, že ku koncu už sa to ťahá ako eidam v cesnakovej polievke. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Najvtipnejšie na tomto snímku je jeho zobrazenie v červených políčkach. Keď budem preháňať, neviem či som sa za celý snímok tri krát uškrnul. Nuž, čo zaberalo na skromného diváka pred 20 rokmi, dnes vyjde prinajmenšom márno trápne. Na slovensku máme jedno porekadlo, ktoré ako jedno z mála platí na 100% - Dva krát povedaný vtip prestáva byť smiešny. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Odpad tomu nedám jen kvůli úvodnímu Aprílovému žertíku. Jinak děs běs. Měl jsem pocit, jako když nahý stojím uprostřed náměstí. Až tak trapně mi bylo. První díl je sice taky ptákovina, ale dá se na to podívat, když už v televizi nic nedávají. Tohle ale zběsile přepínám i kdybych měl na výběr jen Noe TV nebo Mňau. Obrovské zklamání a údiv, že do toho herci vůbec šli. 10% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (34)

  • Bratia Farrellyoví sa nemohli skontaktovať s Bradym Bluhmom, aby znova stvárnil rolu Billyho. Nakoniec ho našli na Facebooku, avšak kvôli príkazom štúdia musel aj tak prejsť konkurzom. (Da_reba)
  • Vo filme je kapitán Lippencott zobrazený ako člen špeciálnych jednotiek. V skutočnosti je Rob Riggle bývalý člen námornej jednotky, ktorý slúžil v Kosove a Afganistane. (Arsenal83)

Související novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (více)

Reklama

Reklama