Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paolo a Renato tentokrát slezou z plakátu prvního dílu Bláznivé komedie, aby je nepřelepili novinovou reklamou. Oba naši hrdinové způsobí opět spoustu zmatků, demolicí a především smíchu. Sami uvidíe, co tihle dva svedou jako provozovatelé aerotaxi, legionáři, nebo vánoční dědové. (Wlashack)

Recenze (66)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Platí praktický to samé jako u jedničky (i se skvělým dabingem Postráneckého se Zavřelem.) Akorát se tentokrát víc tlačí na pilu a zamrzí několik zbytečných vulgarit. Kvalita je krapet nevyrovnaná. Záchranářská a policejní část je poměrně slabá, letecká a vojenská je celkem solidní a závěrečná Vánoční je nejlepší (u té jsem se upřímně nasmál.) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo oveľa lepšie než prvý diel. Samozrejme že aj tu je plno primitívnych vtipov, niektoré priveľmi tlačia na pílu, avšak už vám tak nebehá mráz po chrbte z trápnosti snímky. Paolo Villaggio opäť taká snímku ako sa len dá. A to aj s idiotským scenárom. Bohužiaľ treba s rukou na srdci priznať, že táto talianska komédia vykráda americkú Bláznivú strelu (1988) a preto si taký obdiv a slávu nezaslúži, lebo na niečom sa priživovať, respektívne niečo okopírovať, nieje úspech. Každopádne asi aj preto, že si dala za vzor niečo z americkej produkcie a od kráľa komédií Leslieho Nielsena, som sa na tejto paródií aj z chuti zasmial (oproti jednotke) a aj príbehové scénky boli viac prepracovanejšie a tak som bol ako tak pozitívne prekvapený a som rád že po zlej jednotke som sa odvážil pustiť do pokračovania. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Některé vtipy a scény jsou geniální (písek v botě, papež a rallye Dakkar), žel jich není tolik, zbytek tvoří vtipy trapné a často fekální (kolik se v tomhle filmu zarazí kolíků nějakému chlapovi do zadku, raději nepočítat). Dobré je, že si to nebere servítky před nikým a ničím a šije to nalevo napravo bez rozdělování, navíc v dnešní době přehnané politické korektnosti by tenhle film už nevznikl. Vlastně je takovým smutným svědectvím doby, když vezmeme, jaká tvůrčí svoboda byla i v této oblasti. Jinak si nelze nevšimnout, že v tomto dílu Italové kradou hodně z Zuckerových amerických parodií. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Na první pohled sice slabší, na druhou stranu některé scénky bych pomalu pasoval mezi top parodie akčních filmů. Takoví policajti na úvod, nebo v půlce cizinecká legie - to jsou fakt top zářezy a patří k tomu nejlepšímu, co jde u dvojky Villagio-Pozzeto vidět. Každopádně stějně jako jedničku, tak i tenhle druhý díl bych si zfleku dal za pár měsíců klidně znovu. ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Dlouho tomu co jsem viděl tuto komedii, ale pamatuj se že jsem se žezal smích od začátku do konce. Střeštěné scénky které byste jen těžko vymýšleli. Sanitka, letadlo, prostě všude to byl opravdu komediální extrém. Kdo se chce pořádně zasmát, a nevyžaduje náročnou dějovou linii tak ideální na pobavení. 68% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama