Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na úspěšnou Bláznivou komedii 1 a 2 volně navazuje Bláznivá komedie 3, která má díky neodolatelné komičnosti Paola Villagia a Renata Pozzettiho velkou šanci na divácký úspěch. Paolo a Renato opět způsobují katastrofy všude tam, kde se objeví - divadlo, kde pracují jako elektrikáři lehne popelem, dva soudce, které mají chránit před zločinci, přivedou do více než trapné situace, poté se oba "starají" o miminko, které se "náhodně" ocitne před jejich dveřmi... Zamilují se oba do jednoho děvčete a zároveň skončí oba jako strážci majáku na pustém ostrově, kde způsobí poslední a konečnou katastrofu. Blázni se vrací !!! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

predators 

všechny recenze uživatele

Stejně jako je film rozdělen na dvě části, tak je rozložena i jeho komediální složka. Divadelní scéna je skvělá a u některých gegů jsem se fakt nasmál. Bohužel s přibývajícím časem jsou situace spíše trapné, a tak se dostavují pocity nudy. Ale jen místy, abych jenom nekritizoval:-) Zajímavosti: Po divadelním představení Romea a Julie se Shakespeare obracel v hrobě. / 12 těžce a 35 lehce. Taková je bilance počtu raněných po nárazu parníku do majáku. :-) 45% ()

AsylumFan odpad!

všechny recenze uživatele

Chlapci jsou na tom se sebereflexí asi zhruba stejně jako další megatrapáci Suchánek a Genzer. Oni si snad vážně myslí, že je to vtipný. Bez ohledu na to, že pár vymletých nováckých hlav bude tvrdit, že ano. Ne, není to vtipný. Je to trapný a ubohý. Je to pokleslý humor, který je až k pláči. - 0 %. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého. Paolo Villaggio a   Renato Pozzetto jsou zase zpět. Jenomže jim už   nějak dochází dech. Je tu opět spousta skečů   a estrádních skopičin které pobaví, ale   celkově to už prostě není nějak ono. Od   předchozích snímků se nijak neodlišuje. Opět   několik povídek a opět plné taškařic. Ale   bohužel tu originalitou neoplývá téměř nic,   takže je vše nelichotivě předvídatelně a   takové neotřelé. Kdo však ty minulé neviděl,   tento ho pobaví určitě dobře. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tihle dva jsou jako Pat a Mat. Tento třetí díl nebyl už tak bláznivý jako ty dva předchozí, jednalo se o 4 dvacetiminutové na sebe nenavazující příběhy, z nichž dva byly skvělé, jeden průměrný a jeden slabý. Mé podvědomí mi dává rozkaz hodnotit jako průměr. Tudíž poslechnu své podvědomí a hodnotím třemi hvězdičkami. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nebýt hodně pěkné epizodky s hodně nahou Ramonou Badescu, nebylo by co chválit. Třetí díl je složen z méně kapitol, o to trapnější ale jsou. Divadlo a boj o zhrzenou snoubenku jsou ještě tím nejlepším. Pochválím dobrý dabing s netradičními herci, jimž ale postavy vyloženě sedly (Petr Pospíchal, Petr Oliva). Jasně nejslabší díl. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama