Reklama

Reklama

Paolo Villaggio hraje roli Ciottoliho, nešťastného novináře, který chtěl spáchat sebevraždu, dokud nezjistil, že vyhrál v Novoroční loterii. Svůj vítězný tiket dobře schová ve svém psacím stroji a odejde z domu oslavit své štěstí. Když se vrátí zpátky, stane se tragedie - všechen nábytek je odstěhován výběrčím daní, včetně psacího stroje. Samozřejmě se pokouší získat ho zpět i za přehnanou cenu na dražbě. Ovšem, tiket tam není, ale může být v kterémkoli jiném podobném stroji, které byly prodány v to ráno. Film vypráví příběh Ciottoliho, který hledá svůj miliónový tiket, ohrožován berňáky. Konec je absolutní překvapení. (Butterfly Video Entertainment)

(více)

Recenze (56)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Gagman Villaggio a jeho komedie na podobné či vysloveně stejné brdo. Jednou za čas ale dokáže pobavit. Vyhrál jsem v loterii je jen dalším sledem jednotlivých skečů, nic víc, nic míň. Většinou jsou scénky  jen úsměvné, ale taneční finále v divadle, různé formy likvidace sousedské rodiny a zejména devastace soukromé sbírky sběratele historických artefaktů stojí minimálně za fajnové tři hvězdy. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Neri Parenti /Malery pana Ucetniho, Navrat pana Ucetniho/ natocil sympaticku taliansku komediu s vybornym Paolo Villaggiom v hlavnej roli. Villaggio je tuna hlavnou hviezdou a prakticky sam taha film, ale ide mu to, rezia je na urovni, dalogy vyborne a je to humor europskej proveniencie, nie je to precenovana americka Blazniva dovolena. I ked je pravda, ze v 80. rokoch to bol dobry film. Jo, keby sa taketo komedie tocili teraz, no ale uz sa asi tych kvalitnych europskych komedii nedockam. Teraz valcuje tak akurat Blbowood aj s celym Sandlerom na cele : 90 % ()

Reklama

fimler 

všechny recenze uživatele

Originální film konečně se odprostil od účetního a natočil takovouhle komedii já vždycky věděl že na to má.Vlastně si myslím že je to můj nejoblíbenější film od něho má to děj mělo to originální vtipy né ty jak se v účetním pořád opakují a byla prostě sranda.Skvělý film na odpočinek v odpoledne doporučuji shlédnout. 99,9%. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že k francouzským komediím mám averzi, protože pro mě vtipné nejsou. V rámci rozšíření obzoru jsem tedy namátkou sedl k této italské komedii. Tohle jsem ale fakt nečekal, velice příjemné překvapení. Nevím, jestli jsem Paola Villaggia už v nějakém filmu viděl, ale je mi povědomý a co víc, sympatický. Ovšem, že se našly slabší pasáže, ale převažovaly ty vtipné. Neříkám, že jsem se válel smíchy, ale mnohokrát se pousmál a celkem se bavil. Teď už vím, že na italskou komedii zvlášt s tímto hercem se rád zase někdy podívám. 70% ()

kubina86 

všechny recenze uživatele

Sice v tomto filmu Paolo Villaggio nevystupuje jako Fantozzi, ale hned první scéna s ním je typicky "fantozziovská" (podobně se snažil zasebevraždit už ve filmu Maléry pana účetního). Našlo by se tu i více scén, které byly použity už v jeho předchozích filmech, ale na to už jsem si zvykl. Nicméně na mě film působil velice příjemně a můj oblíbený Villaggio nezklamal. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama