Reklama

Reklama

Orange Is the New Black - Série 4

(série)
USA, 2016, 13 h 9 min (Minutáž: 55–78 min)

Tvůrci:

Jenji Kohan

Předloha:

Piper Kerman (kniha)

Hrají:

Taylor Schilling, Natasha Lyonne, Uzo Aduba, Danielle Brooks, Jackie Cruz, Michael Harney, Taryn Manning, Dascha Polanco, Nick Sandow, Yael Stone (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Nové tváře a stará zášť jsou nebezpečnou kombinací, obzvlášť když se z Litchfieldu stává výdělečný byznys. (Netflix)

Recenze (22)

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. série - (8/10). Čtvrtá série se kvalitou vrátila na výslunní a já jsem za to hrozně rád. Předvedli vykonstruované drama, které vyvrcholilo posledními díly. Poslední díly patřily k tomu nejlepšímu, co nám zatím seriál nabídl. Já jsem zůstal s ústy dokořán, protože jsem netušil, že tvůrci budou mít na něco takového koule. Ta radost z tak úžasného vývoje je hořkosladká, protože to odnesly moje oblíbené postavy. Dalšími plusy čtvrté série byla dějová linka od Lolly, která byla srdceryvně zakončena. Caputo si zachoval svoje kvality z předchozích sérií a i tady bavil. Mínus vidím v Piper, která měla celou sérii nos nahoru. Díky čtvrté sérii si mě seriál opět získal a já se už nemůžu dočkat páté série. Nejlepší epizoda: Zvířata (S04E12) ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle intenzivně jsem snad seriál prožíval naposledy u Breaking Bad. Po pomalejší třetí sérii se tvůrci vytasili s opravdovým esem. Takhle se to dělá, postavy jsou unikátní, působí reálně, vyvíjí se a divákovi na nich záleží. Několik momentů bylo tak intenzívních, že jsem chtěl hned vyskočit a jít to s někým prodiskutovat, bohužel jsem však ještě nikoho nedokázal přesvědčit, aby se na tuhle perlu začal taky dívat. Úplný závěr je skutečně zdrcující a nechává zajímavý prostor pro pokračování v další sérii, snad to nepůjde do sraček. 10/10 ()

Reklama

dee.n 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jak mi první půlka přišla fakt nudná a nezajímavá, tak se to pak rozjelo a závěr byl skvělý, epický. A pro mne i hodně smutný, ano, i slzička ukápla. Je zde hodně nových postav a většina z nich je vskutku nesnesitelná, ale naštěstí se děj často točí i kolem staré party a rozhodně to nenudí a pořád je čím se zabývat a co rozvíjet. Jak jsem už někde četla, je fascinující, jak se postupně rozvíjí celá dějová linka s neschopnými a neproškolenými dozorci a pomalu, krok za krokem směřujeme až k epickému finále. Hvězda dolů za nudný rozjezd. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série navazuje tam, kde skončila třetí, čili průměrem, chvilkama nudou a řešením banálních záležitostí. Nicméně postupně začíná napětí gradovat a musím souhlasit s mnoha zdejšími uživateli, že poslední 3 díly pozvedly tuto řadu o stupínek výš. Málem ukápla i slzička, osudy některých známých postav, ať nespoiluju, jsou dost kruté. Úplný konec hodně navnadí na další sérii. (Netflix, orig.) ()

bohhous22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V týhle sérii je již vše, jak má, chybí snad jen vzpoura ,ale to podle dění v Litchfieldu nebude dlouho trvat !!!Nyní už kdysi vcelku ,,svobodná'' a mírumilovná ženská věznice nepostrádá nic z afro-americké kultury ,Hispancu a Dominikancu dealujicich herak nebo nadřazený děvky členů Aryen Brotherhood ,co čumí jak casovana bomba z mikrovlnky!!!Nakrajenej zabiják, co hnojí rajčata a kukuřici vlastním pyzmem je taky typek ()

Galerie (236)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama