Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 6

(série)
Trailer
USA, 2019, 9 h 31 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hudba:

Bear McCreary
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Citelně slabší scénář je v šestce kompenzován skvělým závěrem a velkým tempem. Občas mi bylo zkrácené série hodně líto, spousta děje by se mohla rozvést, ale mě Agenti přirostli k srdci. Trochu mě mrzí upozadění De Caesteckera, s přehledem nejlepšího herce týhle party, ale skvělý humor a jeho špičkování s vnukem mě královsky bavilo. ()

palmovylist 

všechny recenze uživatele

Taková typická Shield pohlcující série. Jakmile si člověk pustí jeden dva díly, tak už to dokoukat musí. Opět je tu z posledních sérií klasické úvodní rozsekání dějových linií, které se následně ke konci spojují v nějaký více překvapivý zvrat. Zde má jedna z dějových linií dokonce vztah k sérii následující. Oceňuju, že se seriálu nadále daří držet si nadhled a prostřednictvím různých hlášek oživit i dramatičtější momenty. Závěrečné rozuzlení jako tradičně trochu wow a trochu wtf, ale nadšení opět převládá.....80% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další vydařená sezóna svým každým dílem dokazovala, o kolik napřed po všech stránkách (scénáře, postavy, režie, akce) jsou Agenti vyspělejší než třeba konkurenční "Arrowverse". V rozmáchlé vesmírné zápletce mi chvíli trvalo se zorientovat, jelikož všichni byli rozlítaní po všech čertech (a také proto, že na předchozí série navázala velice těsně a se spoustou odkazů), ale posléze chytla pevný směr (mimozemská invaze - Izel, Coulsonův odraz - Sarge). ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá série se vlastně vůbec nemusela stát (z hlediska promyšlenosti děje a zápletky byla opravdu asi nejhorší, pryč jsou intriky typu Ward, ale Sarge byl v prvních pár epizodách vlastně docela fajn). Jedině linka s Chronicomy měla šťávu (ale slouží skutečně jen pro uvedení další série). Kdyby navázali po páté sérii hned sedmou, nic moc by se nezměnilo: Fitz je zase někde fuč, Coulsona si vytvořili díky Eunochovi jako LMD (deus ex machina), nikdo důležitý kromě Davise v celé sezóně neumřel (ani May). Těším se na 7. řadu, snad bude lepší a bude tam i nějaký crossover s Peggy Carter. Žádná kvalitní upoutávka na další sezónu ovšem nemůže zachránit kvalitu té současné. 60% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. séria - 60%. Napriek tým zvratom a niektorým dobrým scénam, je to toho už veľa na mňa a vôbec to nefunguje tak dobre, ako pred tým. Je síce pekne, že sa tvorcovia vynašli a dobrí sa stavajú zlými a opačne, no napriek tomu ma to nestrhlo a nebavilo tak, ako tretia alebo štvrtá séria. Čím viac sérii a dielov Agenti majú, tým viac ma to nudí. Príbeh ma tiež úplne nechytil. Našťastie táto séria je skrátená a mala len trinásť dielov, čo je len plus. ()

Galerie (177)

Zajímavosti (39)

  • Keď Sargeovo (Clark Gregg) vozidlo narazí do vozidla S.H.I.E.L.D.-u, zničené múzeum je vidieť nepoškodené cez okno vozidla S.H.I.E.L.D-u. (Pat.Ko)
  • Daisy (Chloe Bennet) hovorí: "Povedala by som, že potrebujem drink, ale teraz sú predsa zakázané, však?" V čase, keď sa stavala budova Empire State Building (od marca 1930 do apríla 1931), bola v Amerike platná prohibícia. Avšak Daisy si stále mohla dať drink, ak ho už mala niekde uložený. Konzumácia alkoholu nebola nezákonná - zakázaná bola iba jeho výroba, preprava a predaj. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama