Reklama

Reklama

Talaash

  • Indie तलाश (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Na pozadí osobnej traumy zo straty milovaného syna rieši inšpektor Surjan (Aamir Khan) prípad záhadne podozrivého úmrtia veľmi známej bollywoodskej filmovej hviezdy Armaana Kapoora, ktorý bol naposledy videný v spoločnosti dvoch mužov a jednej prostitútky, ako to je evidentné zo záznamu hotelovej kamery. V týchto ťažkých chvíľach nachádza porozumenie zhodou okolností tiež u prostitúky Rosie (Kareena Kapoor), ktorá je jednou z najexkluzívnejších dievčat pasáka Shashiho, na ktorého padá podozrenie z vydierania známeho herca. Čo bolo príčinou nečakaného úmrtia bollywoodskej celebrity a čo majú nakoniec všetci zúčastnení spoločné? (sochoking)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Původní záměr filmařů byl natočit dramatickou scénu mezi Aamir Khanem (Surjan Singh Shekhawat) a Kareena Kapoor Khan (Rosie) pro co největší autentičnost v reálném prostředí se zvýšenou kriminalitou, sexuální prostitucí, erotickými bary apod. Po zvážení rizika se nicméně režisérka Reema Kagti rozhodla pro bezpečnější variantu a danou scénu natočila v oblíbeném restauračním zařízení Leopold Café nacházejícím se vprostřed komerční bombajské ulice Colaba Causeway. (Conspi)
  • Ještě v době před permanentním ustanovením filmového názvu, vycházela z úst tvůrců i taková jména jako 'An Act Of Murder', 'Razdaar' nebo 'Dhuaan'. (Conspi)
  • Natáčení snímku probíhalo od března do listopadu roku 2011 převážně v městské aglomeraci Pondicherry, metropolitního města Bombaje a z části také v určitých oblastech Londýna. (Conspi)
  • Herec Amir Khan (Surjan Singh Shekhawat) podstoupil náročný tří měsíční výcvik plavání a potápění. To vše z důvodů jeho plavecké indispozice, s níž se pro natáčení filmu musel vypořádat. Plavecké podvodní scény byly natáčeny v blíže nespecifikovaném londýnském vodním studiu. Dotáčení některých scén nicméně pokračovalo ještě i v indické přímořské oblasti Bandstand Promenade, oblíbený pěší kilometrový ochoz při pobřeží Arabského moře (Conspi)

Reklama

Reklama