Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Nová řada kriminálního seriálu oceněného cenou Emmy® sleduje Elizabeth Danversovou (Jodie Fosterová) a Evangeline Navarrovou (Kali Reisová), bývalé partnerky, které musí překonat své neshody, aby vyřešily záhadný zločin. Když ve fiktivním městečku Ennis na Aljašce začne několikaměsíční polární noc, zmizí beze stopy osm vědců, kteří vedou arktickou výzkumnou stanici Tsalal. Aby vyřešily složitý a záhadný případ, musí se Danversová, tvrdá a nekompromisní šéfka policie v Ennisu, a Navarrová, bývalá vojačka, která nyní slouží u policie, postavit temnotě, kterou v sobě nosí - a pátrat po děsivých pravdách, jež se skrývají pod věčným ledem. (HBO Max)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (202)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle nebyl temný případ, ale idiotskej případ. Opravdu neuvěřitelná kravina. Uznávám audio vizuální složku seriálu a relativně zajímavé detaily například v prvním díle když jsem si říkal nesleduji "Věc" nové doby a hle záběr na poličku s dvd filmem Věc. Ovšem taky tam byly obstojný debility, například dělat že jsem "uvěznění" v tý laboratoři s tím že tam snad do konce zmrznou a pak asi po 15  minutách střih a jedou autem. No to fakt né. A to že pořá sněží je sice hezký, ale na dobrej seriál je to pořád trochu málo. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria za mňa tvorí samostatnú kategóriu a jej nasledovníčky sú o dva levely nižšie. V rámci súboja sérií č. 2 a č. 4 vyhráva zimná verzia. Dal by som kľudne 3*, ale všetky tie pokusy o mysteriózno a duchovno vo výsledku len vytvárali odbočky bez nejakého zásadného dejového zmyslu. Ak by išli čisto detektívnou líniou, tak sme mohli dostať trojdielnu minisériu, ktorá by bola síce stále len priemerná, ale dostatočne záhadná, rýchlo stráviteľná a s atmosférou pripomínajúcou film Wind River. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Night Country má presne ten typ mysterioznej atmosféry, ktorú ja osobne milujem. Navyše oceňujem dramatické pasáže jednotlivých epizod, ktoré sa väčšine užívateľov, zdá sa, javili ako nudné. Záverečné rozuzlenie bolo výborné, presne také, aké správne tajomné krimi má mať podľa môjho vkusu. Kamera, choreografia, výprava... Totálna šupa! Akurát, čo ma sralo, bolo neustále fuckovanie v každej druhej vete. Scenár písal zrejme nejaký fucker. Asi si budem musieť pustiť  pozitívne naladený film s Jodie Foster, pretože po tomto (a špeciálne po záverečnej epizode) sa na jej xicht nemôžem ani pozrieť! ()

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Love/Hate pořad. Skvělá mrazivá atmosféra, jen je do ní zasazený meh detektivní příběh, který se tu řeší tak dvě epizody, zbylé čtyři epizody jsou jen efektivní sníh a meh vztahy, stihomamy, rodinná pouta. Jodie Foster jako Aljašská Karen je ale skvělá. Zbytek po skončení odvane sněhová bouře. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. Série naplno nevyužila svůj potenciál a to, kde se seriál odehrává. Vlastně to nebyl ani moc temný případ. Čekal jsem asi mnohem víc, ještě když případ řeší někdo, kdo měl tu čest s nejznámějším kanibalem a vyřešil případ sériového vraha. Možná to věděli dopředu, že to nebude ono a tak tomu dali jen šest epizod. Že to je hodně silně ženský seriál mi fakt nevadí, ale to jak odflákli takovouhle příležitost a pořádně nevyužili prostředí, napětí a nějaký to mystično už mi vadí dost. 55% ()

Galerie (414)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se odehrává v neexistujícím aljašském městečku Ennis, ale natáčelo se na Islandu. (raininface)

Související novinky

Lednové tipy z VOD služeb

Lednové tipy z VOD služeb

31.01.2024

Zima nám stále ještě nekončí, a tak pokud hledáte nápady, jak si zpříjemnit chladné večery strávené u televizních obrazovek v pohodlí a teple domova, máme pro vás opět pár zajímavých i netradičních… (více)

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

28.03.2023

Kabelovka HBO se nedávno rozloučila s první sérii seriálového hitu The Last of Us, už nyní ale diváky přivítala závěrečná sezóna oceňovaného dramatu Boj o moc, ještě v letošním roce nás pak čeká… (více)

Reklama

Reklama