Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když zmizí osm vyšetřovatelů, Navarrová se snaží Danversovou přesvědčit, že případ souvisí s nevyřešenou vraždou místního aktivisty. (HBO Max)

Recenze (69)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Příjemně mrazivý úvod, plný hypnotických momentů a všeobjímající nadpřirozené atmosféry a temnoty. Titulní temný případ rozhodně působí slibně. Ale mám aspoň momentálně trochu problém se vším okolo něj. Prakticky ani jedna postava nezaujala, vedlejší dějové linky se sociálním podtextem by nemohly být více ohrané (a chybí tu sympatické nebo charismatické postavy, díky kterým by to šlo přehlížet) a nejsem si taky jistý, co přesně tvůrci zamýšlejí se vším tím nadpřirozenem a trochu mě děsí, aby to ve finále nepůsobilo blbě (ať už se pohnou jedním nebo druhým směrem). I přes tyto výhrady jsem si ale to arktické zasazení, podpořené klasicky zimním obdobím a ponurou hudbou užil a jak jsem napsal, jsem rozhodně navnaděný na rozuzlení případu. Tak snad to maj promyšlené. ()

272827 

všechny recenze uživatele

Jak udelat novou serii True Detective? Udelejte z jedne z hlavnich postav nesympatickou mrdku, prospikujte jemnymi socialnimi komentari (nasili na zenach spatne! Hnedi utlacovani) a polovinu casu venujte rodinnymi vztahy jednotlivych postav misto pripadu. Ne pockat, takle takle udelate odpad a podle toho to tak taky vypada ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice slibný začátek, který je mrazivý nejen, pokud jde o teplotu, ale hlavně v případě atmosféry. A ano, má to určitý sociální podtext, ale dává s ohledem na příběh smysl a rozhodně nejde o snahu poučovat diváka, navíc, když je mu věnováno jen pár minut. Ale kdo chce psa bít, hůl si vždy najde... Jedinou výtku, kterou mám, jsou digitální zvířata, která působí poněkud nedoladěně. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně super úvod se spoustou informací, kde se skvěle pracuje s pomalým odkrýváním vztahů mezi jednotlivýma postavama. Protože se zdá, že současný případ má nejspíš spojitost právě s minulostí. V kombinaci s atmosférou, která je fakt top a místem, kde se to celé odehrává, sníh a zima je vždycky lepší než sluníčko a teplo...takže skvělá kombinace. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle na mě tedy nefunguje. Nejenže nemám rád tyhle “hululů” náznaky mixnuté do krimi, ale tady zase někomu ujely tabulky, kdy v celém Aljašském vidlákově je jen jedna drsná vagína vedle druhé a co chlap (když už konečně se nějaký najde) to zoufalec. (teď koukám ona si to upatlala i rejžovsla taky vagína). Tak to dává smysl. Dál. Dcerunka vrchní babči (sakra 60… to to letí) drsnější než šmirgl-papír je samozřejmě lesba. Vrcholem nevkusu je pak “piercing etnikum” a to nejen vzhledem, ale i chováním. Obávám se že se bude opakovat fiasko druhé řady. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama