Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

7. listopadu 1980 se na maloměstě ztratily dvě děti. Měly být do šesti doma, ale už se neukázaly. K jejich nalezení jsou povoláni detektivové Wayne Hays a Roland West. Začínají tak složité vyšetřování, kde je málo stop a žádný podezřelý. (Varan)

Recenze (40)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”I'm a feminist... They want to sell me a piece of ass, they got the right... Shit. You're gonna pay for it one way or another.” Nechám sa trochu uniesť a otvárak tretej série ocením plným počtom. Zatiaľ to totiž vyzerá tak, že sa seriál po experimente v druhej sérii vrátil späť do starých dobrých koľají. Opäť máme dvojicu zaujímavých detektívov, opäť panuje temná atmosféra a opäť to vyzerá na rituálnu vraždu. Tak snáď ďalšie časti nesklamú... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z prvého dielu tretej série je patrné, že Pizzolatto sa chce vrátiť k ladeniu prvej série, akoby sa chcel ospravedlniť za odklon v sérii číslo 2, pričom skutočne sa niet za čo ospravedlňovať. Takže tu máme opäť tri dejové línie a mŕtvolu objavenú a obkolesenú tajomnými rituálnymi predmetmi. No a opäť sme medzi redneckmi. Takže jasná namotávka hneď od začiatku, snáď ale nebudeme až príliš kopírovať prvú sériu a tretia si pôjde vlastnou cestou. Ústredné policajné duo je dokonalé. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud bych měl srovnat všechny tři "první epizody", tak tahle je rozhodně nejlepší. Sice se tu musíme potýkat s otravným skákáním do tří časových rovin, ale naštěstí dvě přináší nové informace (o čem je ta třetí fakt nechápu a akorát sráží hodnocení). Dějově je to tak nějak zvláštně upjaté (asi protože jde o děti) a stále na můj vkus uloudané. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“A missing person, a murder, a touch of Southern gothic. Two stone-faced men driving through a desolate countryside. A narrative jumping from decade to decade, following the detective’s voice as he slowly, so slowly, spills the tale to us, and to the men in the deposition room who already know it. Long overhead shots of roads, always roads. True Detective is back." ()

ShwshnkLobby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je skvelé, že tvorcovia sa od nezaujímavej korupcie z druhej série, vrátili k pre (dnešného) diváka zaujímavým strateným znásilnením a zabitím deťom. Na druhej strane pýtam sa, dokedy budú na tejto téme dnešné produkcie parazitovať. Jasne, toto je téma mnohých hororov, thrillerov a drám od nepamäti, ale mám pocit, že sa z toho pomaly, ale isto stáva maniera. Aspoň to ale nie je celé založené jedine na deťoch a nemusím sa tak pozerať na ďalšiu permutáciu Stranger things, IT alebo Dark a obdobne. Mahershala Ali je dobrý. Zatiaľ nežiari tak, ako v Moonlight, ale ešte ho čaká 6 epizod. Škoda, Stephen Dorff je nevýrazný, resp. starý dobrý Woody Harelson, to teda nie je (nekonečné porovnávania so sériou 1, sorry not sorry) Atmosféra nie je výpeta tak, ako v 1. sérii., ale samozreme tá šla bez kompromisov po Carcose a podobných absolútnach. Uvidíme čo to ešte prinesie. Pozerám sa paralelne znova aj na druhú sériu a hoci je to fajn séria, s dobrými hercami, zrejme lepšími než akí sú a budú v najnovšej 3. sérii, predsalen temnota je viac masturbačná než spomenutá korupcia americkej buržoázie. Suma sumárum, som nesmierne zvedávý, tvorcovia si výrazne získali moju (našu) pozornost. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama