Reklama

Reklama

Svatba o Vánocích

(TV film)
  • USA A Christmas Wedding Date (více)
Trailer

Po deseti letech se žena, která se rozhodla věnovat své kariéře, vrátí zpět do malého města, kde vyrůstala. Hodlá zde strávit jen jednu noc, aby zašla na štědrovečerní svatbu kamarádky. Zároveň se snaží vyhnout bývalým rivalům ze školy. Šokuje ji, když se ocitne v podivné časové smyčce, která se neustále opakuje. (Universal)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

freddy 

všechny recenze uživatele

Když jste zaslepeni svou prací a nejste schopni vidět a prohlédnout určité skutečnosti, například to, že se nyní právě vedle vás nachází vaše životní láska, musí do hry vstoupit osud a jeden a ten samý den vám promítat tak dlouho, dokud nepochopíte, po čem prahne vaše srdce. Hlavní hrdinka je zaseklá v jednom dnu, který se pořád dokola opakuje, a shodou okolností se jedná o Štědrý den, během kterého se její kamarádka ze školních let vdává a hlavní hrdinka se díky tomu po 10 letech setkává se svou středoškolskou láskou. Téma neustále se opakujícího Štědrého dne už bylo několikrát ztvárněno a tenhle film rozhodně patří k tomu méně nápaditému, co nám bylo v tomto tématu nabídnuto. Film je neinovativní, neoriginální, a bohužel je na něm i vidět, že neoplýval příliš velkým rozpočtem. I přesto všechno se ale jedná o docela koukatelnou záležitost, která může za určitých okolností zaujmout, když už ne dějem samotným, tak alespoň sympatickým hereckým obsazením. Kdybych už několik vánočních filmů na toto téma neviděl, možná bych byl nadšenější, takhle uděluji jen podprůměrné dvě hvězdy. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Film tak naivní, optimistický a toporně zahraný, jakoby se propadl časem z dob Technicoloru. Scénář je variace na známý Groundhog Day, ale má zlomek jeho chytrosti a sotva střípek kouzla originálu. Romantická i komediální linka je pofidérní a jestli ve mně měl příběh vzbudit nějakou vánoční náladu, tak ji spolehlivě zabilo zasazení do prosluněné Kalifornie. Nebo Floridy. Každopádně někam, kde je krásných 25 stupňů a sníh tam znají leda z televize. Tohle se zkrátka vůbec nepovedlo. Jediný neoddiskutovatelný klad snímku je čarokrásná Marla Sokoloff, která skoro nesleze z plátna. Role cynické Rebeky jí nesluší, ale zahrála ji s roztomilostí sobě vlastní. Dvě hvězdičky z hodnocení jsou jenom za ni. ()

Reklama

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Bezduchá variace na téma Na Hromnice o den více. Tohle tedy nikdy více. Hezká nevěsta, hezký hlavní hrdina, sympatická hlavní hrdinka a její snídaně (dlouho jsem toužila dát nějakému filmu hvězdičku za lívance, jsou Vánoce, proč ne dnes). V časové smyčce by měl být povinně svišť, postrádala jsem ho víc, než bych sama předpokládala. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

A Christmas Wedding Date má hezkou myšlenku a připomíná divákům, co je vlastně v životě nejdůležitější – láska, a to jak romantická, tak přátelská a vůbec k lidem kolem nás. A kdy jindy by nás takové téma mělo oslovit než o Vánocích. Bohužel z filmu čiší skutečnost, že se jedná o opravdu malé dílko, což se promítá do příliš jednoduchého a nedotaženého příběhu a ne vždy uvěřitelných hereckých výkonů. Namísto toho, aby nám ukázal něco nového a nevšedního, zase vytahuje proměnu nešťastné ženy, která své pokřivené hodnoty přehodnotí, jakmile se objeví kouzelný dědeček a uštědří jí lekci. Je to docela škoda, protože stačilo zápletku a postavy trochu více propracovat a snad by vznikl milý film, jenž nám zpříjemní nejen vánoční dny, ale takto je můj dojem nijaký. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní takřka pohádkový romantický příběh o tom, jak osud v podobě postaršího taxikáře mladou dívku Allison povahově napraví a přivede ke štěstí. Jako obvykle z toho číší ohromná naivita, ale především divačky si to jistojistě najde. Příběh jistou určitostí pohladí na duši, avšak s na to musí dívat okem shovívavým. U červené knihovny to snad ani jinak nejde. Jeden den v době vánočního času se neustále opakuje. Ano, komu by nenapadl námět snímku z roku 1993 ´Na hromnice o den více´. Příběh samozřejmě oplývá ohromnou jednoduchostí, neboť dějový vývoj postupuje až s opatrnou lehkostí, což znamená, že i veškeré postavy jsou dosti málo rozvinuté, takže jako ryze odpočinkový film po vánočním shonu poslouží dobře. Jinak nic víc a nic míň. Prostě obyčejný televizní film bez bázně a hany. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama