Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

kri.tino 

všechny recenze uživatele

Pre zatiaľ najlepšie čo Peaky Blinders ponúkli. Nepochybne najdramatickejšia séria, v ktorej zároveň vidieť najkrajšiu kresbu postáv, ich rastu a prerodu. Śtýlovosť ustúpila o krôčik do úzadia, v popredí sa naplno prejavila kvalita scenára. Tom Hardy bezchybný. Celkovo by som hodnotil za štyri, záverečný diel zdvihol latku. Teším sa na ďalšiu sériu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je to zatím nejslabší série, pořád je to za velmi silných pět hvězd a pořád je to naprostý vrchol televizní tvorby. Cillian Murphy je stále naprosto excelentní. Helen McCrory dostala více prostoru, atmosféra je ještě úchvatnější a soundtrack naprosto nejlepší ze všech sérií. Ty songy jsou boží a absolutně se do toho seriálu hodí, takže já jsem nejvíce spokojený hlavně za hudbu, ale i příběh je stále silný a zajímavý. A navíc se už i sem dostal Alexander "Bashir" Siddig, ten chlap je fakt všude. Tom Hardy ani Sam Neil tomu vůbec nescházeli a já se už hrozně těším na další sérii, protože tohle Peaky Blinders jsou jako celek jedna obří paráda. 90%. ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(kinda spoiler incoming, just to be sure) Ten konec byl opravdu libový. Slast pohledět. Hlavně Tommy, jak jen tak stojí a všemu jen přihlíží. :) Tato série hodně potemněla, ale za to jsem i ráda..nějak jsem Tommymu nežrala jeho radost z nového života. Nějak mi to k němu nesedělo. A taky mi Grace nikdy nepřirostla k srdci, takže mi její odstranění ze seriálu moc nevadilo. Ale nástup ruské rádoby carevny? Meh... by the orders of Peaky Blinders! nechte Rusáky spát :D ta jejich angličtina je hnus prostě. I ta směšná orgie party, co tam měli. Co se týče kněze - jo, to už jsme tady párkrát viděli (ale na Tommyho se nesahá! >:) nebo to vrací i s úroky na deset let dopředu), ale Michael mě překvapil. Hezký vývoj z jeho strany (jak přítomnosti, tak i minulosti..jak to všechno do sebe zapadá, že jo). Moje hodnocení by bylo asi nejlépe 4,5*, ale ten konec byl fakt úžasný, takže se přikloním k 5*. Aneb jak krásně všechny zase doje*at, ale ve velkém stylu tentokrát! Tleskám Tommymu, ten konec se mu povedl překrásně. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se mi druhá série nelíbila, tak ta třetí se mi pro změnu líbila opravdu hodně. Tenhle seriál opakovaně staví na jednom triku, a sice že Tommy je vždycky minimálně o dva tahy dál, než my diváci. V závěru se takhle trhnul i od rodiny, což dříve neměl ve zvyku. Naše (divácké) překvapení to jen znásobilo. Už jsem na tuhle hru přistoupil a odmítám se zabývat tím, jak by to v reálu mohl Tommy všechno stihnout. Tohle reál není, je to televizní tvorba. A tentokrát uznávám, že vážně kvalitní. Bavilo mě to moc. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně silný díl, co se emocí týká, ale příběhově je silnější než druhá série. Líbí se mi zapojení Rusů do příběhu, všechny ty intriky, podvody a pletichaření. O tomhle celý seriál je a je fajn pozorovat Tommyho jak se díl od dílu snaží všechny přechytračit. Nejlépe hodnotím poslední díl, hlavně konec, kdy nejen mě ale i ostatní rodinné příslušníky Tommy dostal. To co se stalo jsem vážně nečekala. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když odchází Johnny (Packy Lee) ve 13. minutě z kuchyně, tak nemá nasazenou čepici a ani ji nedrží v ruce. V dalším záběru už ale čepici má nasazenou. (Duoscop)
  • Když Michael (Finn Cole) najde kněze, tak mu míří revolverem na levé oko. V dalším záběru mu ale míří mezi oči. (Duoscop)
  • Když Arthur (Paul Anderson) vyjde ze sprchy, tak se mu v různých záběrech mění účes. (Duoscop)

Reklama

Reklama