foto

Paul Anderson

  • nar. 12.2.1978 (42 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Feedback
Tijuana Bible
2018 Robin Hood
2017 24 hodin života
Nepřátelé
2016 Brimstone
2015 Legendy zločinu
REVENANT Zmrtvýchvstání
V srdci moře
2014 71
Electricity
2013 The Great Train Robbery (TV film)
Zátiší
2012 Inspektor Regan
Piggy
Vášeň
2011 Není kam utéct
Sherlock Holmes: Hra stínů
2009 Chuligán
2008 Frankie Howerd: Rather You Than Me (TV film)
2006 Smrtící zásnuby (TV film)
2005 Pán času: Vánoční invaze (TV film)

TV seriály

2019 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Pan Jones (S05E06)
Šok (S05E05)
Smyčka (S05E04)
další epizody (6)
2017 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
The Company (S04E06)
The Duel (S04E05)
Dangerous (S04E04)
další epizody (6)
2016 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2014 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
2013 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Top Boy (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2011 The Promise (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Divoká spravedlnost (S05E02)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Černá kniha (S12E02)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Alex's Big Day (S01E08)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nepřestávej se dívat (S02E04)
2005 Pán času (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Host

TV pořady

1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce