Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až si říkám, jestli šest epizod (opět) nebylo málo na tu slotu, co se na Peaky Blinders navalila. Každý díl spolehlivě vtáhnul a emotivně sepral, ovšem v mezidobí děj docela skákal, přestože se jinak soustředěně držel nekalého obchodu s Rusy, jenže na doteky s vyšší politikou či dotažení psychických stavů hlavních (anti)hrdinů už mu prostor úplně nevystačil. Což nic nezměnilo na síle a kvalitách 3. série, která mě doposavad odpálila nejvíc. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že jsem jeden z mála, kdo je se třetí sérií Peaky Blinderů spokojenější než s tou předchozí. Ve dvojce mi už poměrně iritoval inspektor Campbell a netrpělivě jsem očekával jeho odchod. Ve trojce se sice neobjeví nijak pamětihodný záporák, veškeré pletichy s ruskými konkurenty jsou ale poutavé a nenajde se díl, který by mě nezaujal. Je to ale pořád jen předzvěst té geniální čtvrté sezóny. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marná snaha, tenhle seriál mi k srdci nepřirostl a to jsem se vážně snažil Dal jsem mu třikrát šanci a stále nic. A to se mi stává málokdy, většinou to hned zabalím, ale tady jsem vydržel až do konce třetí série, která byla asi definitivně poslední. Ale to jsem po prvních dvou říkal taky a zase jsem se mým druhým já nechal ukecat. Nevím, co by se muselo stát, abych pokračoval. Předelat scénář a výpravu a hlavně místo Murphyho dosadit do hlavní role Hardyho, kvůli jehož vedlejší roličce jsem večer uvažoval i trojce. Za prvé to v případě Tomova vyřízení asi nehrozí a za druhé mě to smělé hodnocení ráno zase hned přešlo. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je to zatím nejslabší série, pořád je to za velmi silných pět hvězd a pořád je to naprostý vrchol televizní tvorby. Cillian Murphy je stále naprosto excelentní. Helen McCrory dostala více prostoru, atmosféra je ještě úchvatnější a soundtrack naprosto nejlepší ze všech sérií. Ty songy jsou boží a absolutně se do toho seriálu hodí, takže já jsem nejvíce spokojený hlavně za hudbu, ale i příběh je stále silný a zajímavý. A navíc se už i sem dostal Alexander "Bashir" Siddig, ten chlap je fakt všude. Tom Hardy ani Sam Neil tomu vůbec nescházeli a já se už hrozně těším na další sérii, protože tohle Peaky Blinders jsou jako celek jedna obří paráda. 90%. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říká se, že do třetice všeho dobrého, ale popravdě řečeno, tak mi třetí řada přišla doposud nejslabší. Tím nechci naznačovat, že by byla slabá, to vůbec ne, ale v porovnání je to kvalitativní propad dolů. Líbilo se mi, že autoři nasadili rychlejší nárůst gradace samotné příběhové linky, ale celkově mě téma revoluce neuchvátilo, nedokázal jsem si po dobu šesti dílů k té zápletce vybudovat pořádný vztah, který by dokázal vypomoct hodnocení a vyšvihnout ho o pár procentuálních příček vzhůru. Herecké obsazení opět špička, vždy mě nadchne výběr záporáka (Considine v roli kněze zazářil, škoda, že nedostal větší prostor). Seriál opět táhne Cillian Murphy, který svůj výkon pořád zlepšuje, ačkoliv mi přijde, že se již nedá dál posouvat. Atmosféra opět drtivá, k Birminghamu si díky tomuto seriálu člověk vytvoří pouto, neboť dobově je zde vše tak realisticky podáno, že vám přijde, že problémy hrdinů se stávají i problémy týkající se vás. Závěr mě neshodil ze židle, jako tomu bylo doposud. Sečteno podtrženo, pokles směrem dolů, co se týče příběhu, doufejme, že se ve čtvrté sérii nedočkáme dál klesající tendence. To si tento seriál nezaslouží. Za mě dostává třetí řada 74 % ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když Michael (Finn Cole) najde kněze, tak mu míří revolverem na levé oko. V dalším záběru mu ale míří mezi oči. (Duoscop)
  • Když si Thomas (Cillian Murphy) sedne v 9. minutě ke stolu, tak si vytáhne cigaretu. V dalším střihu už ale pije ze sklenice a kouří. (Duoscop)
  • Když odchází Johnny (Packy Lee) ve 13. minutě z kuchyně, tak nemá nasazenou čepici a ani ji nedrží v ruce. V dalším záběru už ale čepici má nasazenou. (Duoscop)

Reklama

Reklama