Reklama

Reklama

Sexy bestie

Trailer 1

Obsahy(1)

Život gangstera je značně vyčerpávající. To pocítil i londýnský lapka Gary Dove a uchýlil se raději do slunného Španělska, kde tráví volný čas s manželkou DeeDee a s přáteli Aitchem a Jackie. Jeho odpočinek však nemá dlouhého trvání, brzy je přerušen vpádem psychopatického zabijáka Dona Logana, jenž Dovea donutí, aby se k opuštěnému řemeslu rychle vrátil. Je ho potřeba u velké bankovní loupeže. Gary dlouho odolává, nakonec se ale do Londýna přece jen vydá. Avšak nikoli v přítomnosti Dona Logana. Tomu se totiž stala malá nehoda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (129)

JoSte 

všechny recenze uživatele

Prazvláštně nesourodý film. Ústřední velká loupež se nakonec odehraje jen tak mimochodem během pár minut, jako by na ní vlastně vůbec nezáleželo, a není ani moc jasné, proč se jí musela účastnit právě hlavní postava. Párkrát je děj protkaný epizodkami jakoby odjinud bez další návaznosti. Kromě toho sledujeme těžko pochopitelné chování aktérů, k nimž je téměř nemožné si vytvořit vztah. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Zvláštní snímek, který obsahově příliš nezaujme a nabízí celkem tuctovou podívanou, jenomže díky zajímavému režijnímu stylu disponuje Sexy bestie jistým charizmatem, které vás dokáže při sledování udržet i přes slabší příběh. Vítězí zde jasně forma nad obsahem, což nemusí být nutně špatně, ale ona forma není zas tak silná, aby sama o sobě vydala za kvalitní zážitek vybočující z průměru. ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Gangsterky obvykle žeru, ale z týhle mam žaludeční potíže. Geniální chvíle se střídaj s nudnejma až trapnejma. Kingsley si snad musel uhnat infarkt a ten druhej mafián ve Španělsku byl tak o ničem že bych ho radši vyškrt. Tudy cesta k dobrý britský gangsterce nevede, bohužel. Ušmudlaný tři hvězdy a to mam dobrou náladu. ()

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Už nič nechápem. Nudný, zbytočný film, dá sa povedať bez akejkoľvek zápletky s katastrofálnymi dialógmi, neschopným režisérom (a je strašne vidieť, že začínal pri videoklipoch) a priemernými hereckými výkonmi (na čele s Kingsleym, ktorého Oscarovú nomináciu považujem za jeden z najväčších omylov Akadémie)... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Skvělá moderní forma přidává body tam, kde už nesložitý obsah (hluboký asi jako zahradní bazén ;-)) nestačí. Avšak i on má mnohé do sebe, vynucený návrat vysloužilého kriminálníka k jedné bezrizikové fušce (protože říci ne ukázkovému psychopatovi Bena Kingsleyho není jen tak) právě na nervózním napětí mezi charizmatickými postavami "na pokraji výbuchu" (z podezřívavého, chladného bosse Iana McShanea taktéž nepříjemně mrazí) pevně stojí. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Ben Kingsley při hraní psychopata Dona Logana dával volný průchod veškerému svému hněvu a napětí a, jak sám řekl, po zbytek dne pak byl krotký jako beránek. (MrCreosote)
  • Slovíčko "fuck" uslyšíme celkem 115krát. (MrCreosote)
  • Výslech na letišti byl první scénou, kterou Ben Kingsley natočil. Ten později uvedl, že postava Dona Logana byla z velké části inspirována jeho babičkou. (MrCreosote)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama