Reklama

Reklama

Sexy bestie

Trailer 1

Obsahy(1)

Život gangstera je značně vyčerpávající. To pocítil i londýnský lapka Gary Dove a uchýlil se raději do slunného Španělska, kde tráví volný čas s manželkou DeeDee a s přáteli Aitchem a Jackie. Jeho odpočinek však nemá dlouhého trvání, brzy je přerušen vpádem psychopatického zabijáka Dona Logana, jenž Dovea donutí, aby se k opuštěnému řemeslu rychle vrátil. Je ho potřeba u velké bankovní loupeže. Gary dlouho odolává, nakonec se ale do Londýna přece jen vydá. Avšak nikoli v přítomnosti Dona Logana. Tomu se totiž stala malá nehoda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (129)

Matty 

všechny recenze uživatele

Sexy bestie dokazuje, že některá témata neomrzí, ani když je budete variovat do zemdlení. Nejvýraznějším esem v rukávu Jonathana Glazera byl bezesporu Gándhí přeladěný do psycho-módu. Roboticky vyrovnaný (což je dovedeno ad absurdum během scény močení) magor, který když si něco usmyslí, budete prosit všechny svaté, aby se to netýkalo vás. A kdyby snad náhodou, ne Španělsko, ale kulka to jistí. Třebaže se domnívám, že deklarace „natočili jsme love story“ mysleli tvůrci stejně vážně jako toho hnusného, párkrát převařeného králíka, milostné podtóny jsou poměrně hlasité, z té změti všech jiných podtónů možná nejhlasitější. Osobně mi nevadí, že společně s mrazivým humorem činí z prostého filmu o zločinu a zločincích mnohožánrový guláš, co mi vadí je, že ten guláš je sice občas velmi chutný, občas překořeněný, ale nejčastěji zajímavě bezvýrazný. Zajímavě, protože po celou dobu svůdně voní. Bestie. 75% Zajímavé komentáře: POMO, mis-ko ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Gary Dove (Ray Winstone) se rozhodne praštit s životem gangstera v Londýně, a uchýlí se na vejminek do Španělska, kde všechen volný čas věnuje slunci, vodě a své ženě a přátelům. Tato pohoda je brzy narušena pokynem šéfa mafie Dona Logana (Ben Kingsley), aby byl nápomocen při bankovní loupeži. Gary se k řemeslu vracet už nechce, ale Don Logan je typem člověka, kterému NE neříká ... Když vynechám slunné Španělsko a skvěle zahranou roli psychopatického šílence Benem Kingsleyem, tak tento film bohužel nenabízí nic, proč by si jej divák vůbec chtěl pustit znovu. Scény, ve kterých se nevyskytoval Ben Kingsley, působily tak příšerně nudně, že těžko vzpomínám, o čem vůbec byly. Pár scén se sice povedlo, ale celý film to nezachrání.. škoda.. ()

Reklama

alenka 

všechny recenze uživatele

uvodni scena s valicicm se sutrem, ktery skonci v bazenu me skoro rozsrotovala, ale ocekavala jsem zapletku v tomhle smeru, a ona neprisla. n eze by sexy bestie byla spatna, to urcite ne, dobre se na nid ivalo, a hlavne poslouchalo. ben valel kazdym slovem, a i jeho ciny stalo zato, ale celkove pro me film nejak nevyznel. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Gangstera (Ray Winstone), ktery se rozhodl odejit do slunneho Spanelska od sve denodenni fusky, navstevuje psychicky nevyrovnany a nevyzpytatelny, ale za to dosti presvedcivy Don Logan (Ben Kingsley). Dana situace prevraci jeho zivot zase jednou naruby. Nad pribehem prevlada vizualni stranka a neustale prupovidky hlavnich akteru v cele s Donem. 60% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když si pan režisér hraje na umělce, a touží být tahle "nová vlna". V úporné snaze nenatočit tuctový film spáchá naprostou slátaninu. Ne, že by tam nebyly zajímavé momenty, ale zbytek je tak nebetyčná nuda, že snad jediné, co je opravdu dobré, je dokonale nastudovaný akcent Bena Kingsleyho. 40% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Roli Dona Logana (Ben Kingsley) si mohl zahrát jak Anthony Hopkins, tak i Ray Winsone, který nakonec ztvárnil hlavní postavu filmu, bývalého mafiána Gala. (MrCreosote)
  • Slovíčko "fuck" uslyšíme celkem 115krát. (MrCreosote)
  • Výslech na letišti byl první scénou, kterou Ben Kingsley natočil. Ten později uvedl, že postava Dona Logana byla z velké části inspirována jeho babičkou. (MrCreosote)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama