Reklama

Reklama

Oculus

Trailer 2

Obsahy(1)

Pred desiatimi rokmi zasiahla rodinu Russellovcov obrovská tragédia, ktorá navždy zmenila život dospievajúcich súrodencov Tima a Kaylie. Chlapca odsúdili za brutálnu vraždu svojich rodičov do nápravného ústavu. Teraz, keď ho už ako dvadsaťročného prepustili na slobodu, snaží sa na minulosť zabudnúť a začať normálny život. Kaylie je však stále prenasledovaná tou osudnou nocou, keďže je presvedčená, že smrť ich rodičov zapríčinilo niečo nadprirodzené. Verí, že zlovoľné sily sa k nim dostali cez starožitné zrkadlo v ich rodnom dome. Aby Kaylie dokázala Timovu nevinu, vypátra staré zrkadlo a nájde informácie o záhadných úmrtiach, ktoré sa stali jeho predchádzajúcim majiteľom. Po získaní rôznych nových poznatkov v snahe vyriešiť vraždu rodičov však súrodenci zájdu príliš ďaleko a neuvedomia si, že znova rozpútali nočnú moru svojho detstva. (Steny94)

(více)

Diskuze

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Martin741

Občas jsou horory silně podhodnocené, to je známá věc, takže horory sleduji "téměř" všechny, když na něj mám chuť. Jestli má 20% nebo 70% neřeším, akorát když má 70%, tak už to něco ukazuje a dám mu přednost.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Já vím, už jsem to psal. Já denně chodím na nějaký warez, ale nikde jsem to nezahlédl. Docela mě překvapilo, že je to už na uložto i s titulky.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel Kincl smazal svůj příspěvek.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Horory su tuna podcenene, preto kludne cumim aj na horory, ktore maju 30 %, 40 % a napliaskam im aj 4 hviezdy

na příspěvěk reagoval Kincl, Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Kincl

Jasný díky moc, já jsem na netu viděl jen nějak CAM, takže mě překvapilo skoro 100 hodnocení. Navíc to viděl ricci.s a J*A*S*M a to nejsou CAMripáři. A kino premiéru v ČR a SK nevidím, takže by bych byl rád, kdyby nějaká lepší kvalita vyšla.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Rozpočet lehce přes 5 mil. a tržby za první víkend kolem 12, takže žádná tragédie. Recenze od respektovaných kritiků většinou velmi dobré. Řekl bych, že slušnej výsledek na první široce distribuovaný film. Do roka a do dne tu máme asi další.

Kraateer

Kraateer (hodnocení, recenze)

Hmm, vacsinou sa necham nalakat originalnym monstrom v uputavke, ako napr. v Splinter. Tu vsak ta pani s hlavou nabok a ziariacimi ocami nevyzera nic moc dobre. Snad to bude mat atmosferu :) Preco si to urcite pozriem je Amy z Doktora Who a Starbuck z Battlestar Galacticy. 

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Pilda17

Má to i své stinné stránky, třeba to že s větší žádaností se častěji natáčí laciné a velice slabé snímky, které žánr nepatřičně zahlcují svojí nekvalitou...

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Bloody13

Možná stoupá, ale jako žánr je to jeden z méně oblíbených. Pořád více lidí sleduje radši jiné žánry, starší publikum horory nevyhledává, ale tím jak se mění generace, tak horory jsou žádanější, což je jedině dobře.

na příspěvěk reagoval Jakkob

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Další moje oblíbená herečka Karen v horroru. To musím vidět, škoda, že to zatím vypadá, že to u nás zase nebude :(

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Kobain

Aja a Joe Hill... teda mladý King. To vyzerá rozhodne nádejne, už prvé info pred časom bolo zaujímavé. Knihu mám doma, ešte som nečítal, ale od Hilla... teda Kinga už mám niečo za sebou, a páči sa mi to.

Související novinky

Legendární Osvícení bude mít druhý díl

Legendární Osvícení bude mít druhý díl

29.01.2018

Ano, čtete dobře. Hororová klasika Stanleyho Kubricka by měla nafasovat pokračování, a to celých 38 let po premiéře. Koho za něj můžete vinit? Samotného Stephena Kinga! Autor knižní předlohy totiž v… (více)

Mike Flanagan – nová tvář amerického hororu?

Mike Flanagan – nová tvář amerického hororu?

01.06.2014

Po odchodu Jamese Wana z hororové scény mnoho fanoušků čeká, kde a kdy se objeví další výrazný tvůrce spjatý s tímto žánrem. Ale dost možná tu již jeden je, jen zatím není tolik na očích. Mike… (více)

Reklama

Reklama