Reklama

Reklama

Chennai Express

  • Indie चेन्नई एक्सप्रेस
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyřicátník Rahul se po smrti svého stoletého dědečka vydává podle poslední vůle s jeho popelem na jih Indie. Má ve skutečnosti v úmyslu tento úkol nějak ošidit a jet si užívat s kamarády, ale věci se zkomplikují poté, kdy z rozjíždějícího vlaku se vlaku podá ruku dobíhající krásné dívce. Ruku pak podá ještě dalším mužům, ze kterých se vyklubou dívčini pronásledovatelé. Od této chvíle začíná pro Rahula neuvěřitelný kolotoč situací, kde nechybí honičky ani romantika. (Epistemolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Príbeh celkom fajn, aj po dejovej stránke to celkom ušlo, akurát to vnášanie komickosti do niektorých situácií a dialógov mi prišlo v mnohých ohľadoch dosť nemiestne, nehovoriac o tom, že to vyznelo dosť trápne. No a k postavám, ktoré majú vo svojom mozgu zakódovanú agresivitu ako jedinú možnosť riešenia, to je asi škoda reči sa vyjadrovať. Záverečná bojová scéna maximálne prehnaná - tam lietalo asi fakt všetko možné (v niektorých chvíľach dokonca aj nemožné). Najviac sa mi však z toho celého páčil asi úvod vo vlaku, najmä dialógy vo forme pesničiek pobavili :) Potom to išlo akosi dole vodou. A nezachránilo to ani herecké umenie Shahrukha Khana... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je strašná škoda, že je tohle vlastně jen klasická indická komedie, kde je toho spousta ujetého, hodně se zde blbne a místy to prostě nedává moc smysl, protože je to prostě jen o tom, aby se blblo. Tohle mi přijde jako dost málo na to, jaké má film obsazení a je škoda, že se z toho nevytřískalo víc. Nejlepší jsou hudební čísla. ()

Reklama

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Tento snímek mě doslova uchvátil, jak stylizací tak humorem i akcí. Písničky a choreografie byly více než povedené- "píseň" ve vlaku byla naprosto dokonalá a 1234 už mám už i stáhnutou a při odkazu na My name is Khan sem se řezala smíchy. Jednoznačně nejlepší masala film co sem do dnešního dne viděla. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Chennai Express stvrzuje velký zájem současného Bollywoodu o jihoindické akční masaly - nejen že je v jejich duchu natočený, ale dokonce otevřeně a okázale fetišizuje celou drávidskou kulturu. Film je sice postavený na velmi prosté a okoukané zápletce a má problémy s rytmem (druhou třetinu lze těžko nepovažovat za vatu nutnou k natažení stopáže na masala normu), nicméně hravá stylistická stránka a funkční (byť velice jednoduchý) humor z něj dělají příjemnou podívanou pro každého fanouška masala filmů, který se alespoň v základech dokáže orientovat v množství transtextuálních a kulturních odkazů. 70% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Indické dráhy si zaplatily slušnou reklamu na své služby, protože barevné záběry z vlaku a na něj jsou ve střední části filmu sice zbytečné, ale téměř nepřetržité. Jinak jde o to, že muž potká dívku v nesnázích, rodina je proti a on o ni musí bojovat. Celé to bylo dětinské a ničím výjimečné. Snad jen těmi záběry na vlak a jízdu…. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • V prvopočátku proběhlo indickými médii hned několik klamných zvěstí, týkajících se obsazení hlavní ženské role. Ty se orientovaly převážně na trojici indických hereček, Kareena Kapoor (Dabangg 2 (2012)), Asin Thottumkal (Ready (2011)) a Deepika Padukone. Filmová role Meenalochni Azhagusundaram nakonec připadla poslední jmenované, úspěšné indické herečce a modelce Deepika Padukone. (Conspi)

Reklama

Reklama