Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý dětský génius Frank (Clooney), naplněný rozčarováním ze světa, ve kterém žije, a Casey (Britt Robertson), chytrá a optimistická dospívající dívka, plná vědecké zvídavosti, se společně vydávají na nebezpečnou misi s cílem odhalit tajemství záhadného místa, ztraceného kdesi v čase a prostoru, známého pouze pod názvem „Země zítřka". To, co na tomto místo budou muset vykonat, navždy změní celý svět – a také je samotné. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 10

Recenze (572)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Úvod filmu ve mě probudil dítě a hltal jsem každý záběr. Bavilo mě postupné rozkrývání záhady Země zítřka i hravý vizuál. Nechci říct, že závěr filmu vše předchozí zabíjí, ale minimálně mrví. Proč se slibně rozběhnutý děj musí zvrtnout v totální agitku, která nepřijde blbá asi jen americkým lobodivákům a ještě to musí být tak strašně natahované. Obrovská škoda, ale tak si to pusťte třeba do půlky a pak si představujte, jak by to mohlo dopadnout. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Země zítřka měla určitě dobrý nápad i krásnou vizuální stránku,ale co se týče konečného příběhu a obsazení některých pubertálních děvčat....(což je dnes v módě) a doktora Hause se celý můj pohled snižuje.Je to opravdu škoda,protože tu mohlo být zaděláno na nové sci-fi,ale tyto aspekty tomu opravdu neprospěli.Navíc závěrečné vyznění celého příběhu je taky jak z pohádky po 5 leté děti (Nic proti těmto příběhům,ale zde jsem čekal něco jiného).Za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Pěkně odvedená práce za kamerou a s vizuálními efekty. Dějová rovina je ale značně kostrabatá, lehce zmatená a s ne úplně jasným záměrem a právě ta nevyváženost a nezpracovanost příběhu tomu strašně podkopla nohy. Díky tomu a jasné inspiraci v terminátorovi z toho vypadlo velmi průměrné rodinné scífko s přestřelenou stopáží. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Určitě jsem letos viděl více nepodařené snímky než Tomorrowland. Vlastně to zase tak špatné není. Clooney je stále takový sympaťák, který si nás dokáže omotat kolem prstu a o Britt Robertson ještě v budoucnu bude určitě hodně slyšet. Největší problém snímku vidím jak v přístupnosti, tak v nedostatku kulervoucích scén. Těch počítačových výtvorů jsme už prostě trošku přejezení. 60% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Chvíľami úchvatné, chvíľami veľmi rozpačité sci-fíčko pre mládež. Problém je tak trochu v scenári, ktorý je tak trochu bordel a tak trochu aj v réžii, ktorá nevie, ako scenár uchopiť. Vznikol tak príťažlivý svižný miš maš, kde som na konci vlastne ani nevedel, prečo sa hrdinom podarilo to, čo sa im podarilo. Prvá polovica, kedy ešte nevieme o čo ide je lepšia, od momentu vystúpenia na Eiffelovku ale film zmení atmosféru a stáva sa z neho už definitívne a nenávratne spomínaný bordel. Nič by s tým neurobil ani stroj na predpovedanie budúcnosti a hrdinovia, schopní meniť osud. Našťastie ale koniec filmu neznamená koniec sveta. Iba koniec nádeje na konečne výborné mládežnícke sci-fi. Až nepatrične tlačúce nám do hlavy svoje moralistické posolstvo a jeho celková rozpačitosť mi pripomína relatívne podobný projekt After Earth. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (13)

  • Film Země zítřka je založen na stejnojmenné atrakci v Disneylandu. (ČSFD)
  • V scéne, keď prinesie Casey (Britt Robertson) odznak do obchodu so sci-fi predmetmi, položí ho na časopis s názvom "Black Hole". Jedná sa rovnako o film z produkcie Walt Disney z roku 1979. (fefee)
  • Rozpočet činil přibližně 180 milionů amerických dolarů a náklady na marketing spolykaly dalších 100 milionů. S celosvětovými tržbami 209 milionů ovšem film studiu Disney způsobil finanční ztrátu mez 120–150 miliony. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (více)

Třetí Tron má červenou

Třetí Tron má červenou

31.05.2015

Když se v roce 2010 objevil sequel kultovní sci-fi Tron, mělo jít o první z několika filmů. Tron: Legacy ale investovaných 170 milionů dolarů překlopilo v "pouhých" 400, takže u Disneyho dlouho… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama