Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Přepadení supermarketu se může zvrhnout různými způsoby, ale aby se při něm člověk nechal nedopatřením naverbovat k policii, to už chce pořádnou dávku smůly. Bud Spencer a Terence Hill opět znovu a tentokrát netradičně v Americe. S trochou tolerance film funguje jako detektivní komedie, i když zápletka rozhodně nepřekvapí. Film patří k těm průměrnějším, ale nechtěné mlácení nebohého šéfa a scéna v baru by byly ozdobou jakéhokoliv snímku téhle dvojice. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Tyhle Italské komedie mají svoje kouzlo, ale to kouzlo se vytrácí, když zjistíme, že v každém filmu s těmito dvěma týpky je to kouzlo pořád stejné. Humorné to je to těmto filmům vzít nelze, ale ty bitky mi příjdou stále na stejné prdo. Jsem odkojený filmy Šimon a Matouš a podobné, takže jsem se již podobného stylu komedií již nabažil a už je nehltám tak jako za mlada, ale určitě se na ně vždy rád podívám... Neurazí, pobaví a v mnohém stále předčí některé modernější komedie... ()

Reklama

Stocki 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů této dvojice, který obsahuje plno rvaček, skvělých hlášek a výborná je i ústřední melodie. Nudit se tedy určitě nebudete. Film však musíte vidět s původním dabingem ČT, kde v hlavních rolích dabují Svatopluk Skopal a Jan Schánilec. Novější dabing film totálně zničil, hlášky jsou ubohé a neustále přeskakuje hudba. Opravdu je to až neuvěřitelné, jak se dá skvělý film zprasit. ()

predators 

všechny recenze uživatele

A je to tady zase, tuto dvojku můžu. Další příběhy tenkého a velkého, tentokráte v rolích flroridských policistů. Jejich neotřelé bitky jsou nezapomenutelné a já jsem se u těch "dnešních" dobře bavil. Jasně, většinou je to plácání do vzduchu, ale některé údery a pády jsou perfektní:-) Hlášky mladého tygříka a bitky velkého draka jsou prostě špica:-)Bouchni jej do břicha:-)70% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden ze spencerhillovských vrcholů. Stopáž tentokrát nevadí ani v nejmenším, protože ve filmu se stále něco děje a to "něco" není nikdy stejné jako to, co se dělo před chvílí. Já osobně mám ze všech těch výborně vymyšlených situací a perfektně vygradovaných fórů nejraději scénu s hospodskou rvačkou, ve které se Terence Hill vydává za invalidu a Bud Spencer hraje retardovaného hluchoněmého - to je vážně skvost. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • V jedné scéně přijde policejní auto Matta (Terence Hill) a Wilbura (Bud Spencer) o dveře řidiče i spolujezdce. Jedná se v tu chvíli o Plymouth Satellite. Když však v následující scéně přijíždějí s poškozeným autem ke stanici, je jím automobil Dodce Coronet. Jde o sesterské vozy, které se ovšem liší maskou, přední i zadní kapotou a drobnými detaily. (Frigi)

Reklama

Reklama