Reklama

Reklama

Bud (Bud Spencer) je bývalý špičkový boxer. S boxem přestal po té, co prohrál zápas kvůli nekalým praktikám soupeře. Teď se mu naskytla příležitost vyrovnat účty a dát několika všivákům pořádně do nosu. Ujme se tréninku začínajícího boxera, ze kterého chce udělat profesionála, který bude schopný porazit ty nejlepší. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer bez Terence Hilla je jako Tom bez Jerryho.Tady sice Budovi jakýsi Jerry asistuje(Jerry Cala),ovšem ten měl dostat v hned první scéně pěkně přes držku a už se ve filmu dál radši ani neobjevovat.Nicméně,tento Spencerův samostatný počin nepatří určitě k jeho nejhorším filmům,ale aby pobavil a nenudil,k tomu mu ještě také dost chybí.Bomber je takový mix komediálního dramatu,v zájemné symbióze docela snesitelné,ovšem celé to nemá ani trochu šťávy.Jistě,když se na scéně objeví samotný Bud,hned je o zábavu postaráno a obzvláště zde je znát,jaké měl tento herec charisma,ovšem všichni okolo něj,a to všetně děje,je spíš na hranici směšnosti a trapnosti.Film má primitivní zápletku,bez spádu a celé to vyjde nakonec v niveč.Jak jsem říkal,Bud Spencer tentokrát celý film nezachránil,ikdyž se sakra snažil,přesto za vyložený propadák Bombera nepovažuji.Hodně silné 2*! ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Bomber už není ta klasická výborná komedie s Budem Spencerm , hraje si na něco , co on není a to je asi nejhorší zápor . Hraje si na přesnou napodobeninu Rockyho ( což samozřejmě není ) a je tak naivní , že si myslí že ho v určitých chvílích i překoná . Jediné co potěší , je výborná hudba bratří Angelisů ( těm se písnička parodující Rockyho povedla výborně ) a jako vždy dobrý Spencer . Zbytek hrůza ! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tohle ani mě moc nebavilo. Jde skutečně o jeden z nejslabších filmů, ve kterých se Bud Spencer objevil. Přesto však alespoň on svým výkonem zachránil, alespoň podprůměrné hodnocení, protože zbytek osazenstva – to byla bída. Žádné pořádné rvačky, jen to kopání do prdele a příběh? Tak ten místy neskutečně uspával. Bohužel tohle se moc nepovedlo. Stačí vidět opravdu jen jednou a nikdy více. 40% ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Režisér Michele Lupo natočil spíš dalšího Buldozera, ale tentokrát o boxu a pořád tak nějak na stejné úrovni. Mlátiček zde až tolik není,Jerry Cala jak zde už bylo zmíňěno se celou snaží být tak vtipný, že to až bolí jak vtipný není, ale jinak se jedná o víceméně zdařilou nenáročnou sportovní komedii o tom že podvádět se v boxu zkrátka a dobře nemá.Zvlášť když je trenér vašeho protivníka Bud Spencer.:-) ()

diabolique 

všechny recenze uživatele

hm,...poslabsie to bolo. Sem-tam som vazne zaspaval a velmi mi to pripominalo Buldozer, akurat ten je podla mna vydarenejsi. Dialogy dost priblble a nudne, co by za normalnych okolnosti az tak nevadilo, ale kedze cely film je drobatko slabsi ako ine Budove "klenoty", fakt ma nudili. Bohuzial, ani Budove bomby tento film nezachranili:( ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kallie Knoetze, který hraje Rosca, je ve skutečnosti bývalý profesionální boxer. (GreatestFan)

Reklama

Reklama