Reklama

Reklama

Gangsterský boss Alexander Coates (Steven Seagal) sa chystá odísť na odpočinok a opustiť svoje impérium vybudované vo veľkomestskom podsvetí. Keď sa ale v meste objaví nový konkurent Ice Man (Ving Rhames), musí sa Alexander rozhodnúť, či prenechá moc nad impériom Ice Manovi, alebo znovu zabojuje o všetko, čo počas svojej kariéry vybudoval. Alexander dlho neváha a s pomocou svojho dávneho priateľa Jimmyho Peanutsa (Danny Trejo) a zabijaka Romana Hursta (Bren Foster) sa púšťa do záchrany starej hierarchie podsvetia – hierarchie, v ktorej Alexander vládne pevnou rukou. (TV JOJ)

(více)

Recenze (74)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal po delší době opět v záporné   roli i když v tomto příběhu vypadá dosti   kladně. Šéf zločineckého impéria ještě   před odchodem do svého zločinného důchodu   vše zachraňuje před novou konkurencí. Sem tam   někomu nabančí, avšak přesto mnohé rvačky   přenechává jiným. Závěrečnou akci se   střelnými zbraněmi si ale ujít nenechá.   Nezvykle se tu objevuje spousta známých   tváří. Na škodu to však vůbec není. Naopak.   Rád je pohromadě v jednom filmu vidím. Celkově   se nejedná o nic mimořádného a zároveň o nic   pošetilého. Akční videofilm dle svého   zavedeného standartu a nic víc. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Jak dobrý může být film, v němž jedna z postav řekne "Máš tři vteřiny na to, abys všechno vyklopil!" a myslí to vážně? Moc ne. Navíc Steven Seagal je opravdu velice, ehm, plnotučný ("Víte, já jsem dinosaurus," prohlásí) a jemu i nám by prospělo, kdyby se po vzoru gangstera Alexandera chystal strávit zbytek života raději v thajských horách. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak pole Coveru by člověk řekl, že hlavním hrdinou filmu je Seagal, ale to je omyl. Seagal je zde jako boss zločinecké bandy, kterého chce jinej boss Rhames sesadit a přivlastnit si jeho obchody a území. Hlavním hrdinou je zde Seagalův zabiják Roman (v podání Brena Fostera), který je po podělaném kšeftu řádně potrestán a sám trpí chlastací mánií. Příběh tohoto béčka není vůbec originální. Hlášky zde taky moc nepadaj, spíš je to samen Nigga a podobný žvásty. Co mě na filmu bavilo byly souboje a to ne Seagalovy. Bren Foster už v Maximum Conviction dokázal, že je parádní bojovník, a tady v tom utvrzuje. Jeho fighty mají šťávu, jsou svižný a místy mi připomínali Adkinse. Problémek je v tom, že jsou nazačátku a pak až ke konci. Seagal (spíš dvojník) taky něco vysekne, ale to je malej odvárek oproti Fosterovi. Bohužel se zde většinu filmu jen plká, ale zas mě to kupodivu nenudilo. Škoda, že Bren nedostal více prostoru. Vidim to na slabší průměrný béčko, kterých je spousta, ale díky Fosterovi je to koukatelný, i když by tomu slušela délka tak 75 min. Za mě 46% a jen tak tak 3* :) PS: Potěšil mě svou účastí fighter MMA Frank Mir, ale ten tu jen stál jako bodyguard a žádnej prostor k fightu neměl, vlastně ho ti trapně zabili :D:D:D ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Utrpení a nuda - hlavní devíza tohoto snímku. Hej, Seagale už se na to vykašli, je to už fakt trapný !!! Ty vole, vypadá jak kuželka, oči má jak buldog a pere se jak bourací jeřáb - narazit a porazit - technika už žádná, nápad už žádnej, scénář už žádnej, herecký výkony už žádný - Ving Rhames tady podává až oskarový výkon - měl hrát Jokera - směje se skvěle - aspoň těch pár elegantních otoček v podání Brena Fostera, jinak fakt neni na co koukat. Seagale, naposledy ti říkám: ZABAL TO !!! ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Je čas dať si nejakého Seagala, lebo asi začínam mať absťák. Dej je asi o tom že Steven je nejaký boss podsvetia a madafaka černosi chcú prevziať jeho kšeft. Trúfajú si, lebo ich vodcom je Ving Rhames ktorý sa ako jediný môže svojimi pompéznymi telesnými proporciami Seagalovi rovnať. Veľká škoda že si to vôbec nerozdajú, to by bolo ako Godzilla vs. King Kong. Scenár nie je moc zložitý, napriek tomu miestami vcelku neprehľadný ( Stále som nepochopil ako to bolo s tou nešťastnou likvidáciou vo väznici ) a dialógy sa nesú v duchu "hej negri, teraz som tu šéfom ja vy buzeranti"! Čo dokáže vytiahnuť upotené béčko na tri hviezdy je samozrejme dosť veľké množstvo akcie a krvavého násilia, je to predsa akčný film. Celé to najviac ťahá nejaký fešák menom Bren Foster, ktorého som už videl v inej Seagalovke a ukazuje že na to naozaj má keď predvádza svižné bojové umenie a efektné rotačné kopance v štýle Scotta Adkinsa. Ba čo viac, tie scény dokonca ani nie sú zostrihané v toľko nenávidenom štýle "epileptikom rýchlo a ľahko", takže sa to dá normálne pozerať. Samotný božský Seagal tu hrá miesto huslí len na tamburínu, ale má tiež pár súbojov. Tie sú bohužiaľ silno rutinné, naštastie aspoň trochu ozvláštnené prvkami ako prerážanie stien hlavami protivníkov. A v jednom zábere dokonca urobí ten mamut akúsi skoro-otočku a keďže mu bolo vidno xicht, tak to bol asi naozaj ON! Danny Trejo už zabil Seagala v Machete, ale tu je za dobrosrdečného kuchára ktorý dokáže zázračne vyliečiť hrdinove dolámané haxne behom pol dňa pomocou škorpiónieho jedu. Medzi stupídnymi béčkami jeden z tých lepších kúskov. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Aalbuquerque v Nové Mexiku. (rafix)

Reklama

Reklama