Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

kingik 

všechny recenze uživatele

Skrytou kamerou proti (k)lidu (v restauracích). Koncept pořadu je prostý a úderný, nehledí se tolik na propracovanost. Rozchechtaný Dejdar s Měcháčkem se v závětří baví nad tím, jak za patřičnou finanční odměnu udělají okamžitě z adeptů na výhru cvičené opičky, kteří do puntíku plní jimi na dálku zadávané povely. A samozřejmě se náročnost pěti úkolů stupňuje s tím, jak stoupá odměna, která dělá ve finále dvacet litrů. Dostavil se ale problém, který nahlodává důvěryhodnost celé show. Rozhodně mně nepřišlo, že vyhlédnutí adepti jsou tak náhodně vybraní přímo na místě. Působilo to (bez výjimky) tak, že se do pořadu přihlásili předem, následně byli vybráni a vysláni do restauračního zařízení, v němž už horlivě plnili úkoly, které jsou solidně dehonestující. Ne úplně dobře působil personál v restauraci, který je sestaven z najatých herců. Bylo nepříjemně znát, jak své role špatně hrají. Spousta situací tedy není tím správným způsobem zralých na ostudu, když divák ví, že personál je jen zaplacený kompars. Ten (na)hraný efekt to dost podstatně kazí. Ne všechno by se nutně muselo odehrávat v restauracích. Větší pestrost prostředí by pořadu prospěla. Taková sranda to určitě není. Dejdar s Měcháčkem se smějí každé pičovině. Jsou to už v pánové v letech, jejich pubertální výlevy působí divně. Příznivci skryté kamery mají jasno, jaký pořad sledovat ve čtvrtek večer. Za jejich "šmíring" úchylku jim nikdo spílat nebude. 50% ()

Dromed 

všechny recenze uživatele

Je celkem zábavné sledovat nicnetušící lidi kteří se dostali do nějaké ostudy, a když máte trochu empatie stydíte se s nimi. Osobně tyhle pro peníze sebeponižující soutěže typu Pekelné zlo přímo nesnáším, ale tohle jsou opravdu jen takové vylomeniny. Navíc na některých soutěžících jde vidět, že to nadělají ani tak pro ty peníze jako pro legraci, což je celkem sympatické. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tak co, šmudliku, co vykonáš za dvacku? Naser si za krk, podtrhni invalidce štokrle, obtiskni svůj řitní věnec do narozeninového dortu toho smutného pacholíčka od vedle....Dobrá, takto asi Dejdar nepřipepří, služba veřejná je holt služba veřejná a stížnosti od pobouřených kakolíků se na Radě nevyjímají dobře. A tady je první chyba. Čétéčko (vím že to sere Príma, kaňouři) prostě nenachází sílu ku kontroverzi, ať už se jeho zástupci modlí k BBC sebevíc. Máme tu další pořad, zapadající do estrádního průměru. Pro nás, degeneráty hrubšího zrnka slabota a trapná šeď, ovšem vrstvy, trsající na Edu a Šaška, se jistojistě pobaví. Chybou druhou bych si dovolil označit fakt, že evidentně není natočeno dostatečné množství materiálu, aby bylo v čem hledat perlu. Soudím dle toho, že některé ,,epizodky" jsou trapné jako má vkladní knížka. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby ty úkoly aspoň byly vtipné... Zameč jako koza, plácni servírku po zadku, polej ho pivem, řekni své holce, že máš nemanželské dítě... Kolikrát si člověk řekne, že to ten protějšek nemusí rozchodit, a to ani po prozrazení toho, že se to natáčelo jako fór. Dělat ze sebe blba před celým národem debila pro možných dvacet tisíc. Neříkám, kdyby ty úkoly byly skutečně nějak vtipné, ale některé jsou urážlivé, některé za hranou jakékoliv slušnosti i vtipu, fakt mi to směšné nepřišlo. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Předem posílam obrovský dík uživateli Pilda17 za doporučení. Nějak mi tenhle pořad uplně uniknul. Moderátorská dvojice Dejdar a Měcháček naprosto exceluje. Osobně můžu říct že si nedokážu představit sebe v situaci soutěžících nebo jejich partnerů. Líbí se mi ale jak se lidi se svými úkoly dokážou skvěle poprat. A výrazy jejich, nic netušících partnerů... to je prostě boží. Takhle skvělej komediálně-soutěžní pořad jsme potřebovali. Originální, chytlavý a mrtě zábavný. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama