Reklama

Reklama

Stroj

  • Česko Umělá inteligence (více)
Trailer

Dva vědci vytvářejí umělou inteligenci pro britskou armádu. Děj se odehrává v budoucnosti na podzemní základně Spojeného království, pár týdnů předtím, než tchajwanské město Taipei připadne Číňanům. Britové potřebují vojáky, kteří mluví plynně čínským dialektem a současně nemilosrdné zabijáky. Ministerstvo obrany zaměstná vědce, kteří vyrábějí kybernetický implantát, umožňující vojákům s poškozeným mozkem znovu získat ztracené mozkové funkce. Jeden z nich tajně doufá, že vyvine technologii, která pomůže jeho nemocné dceři. Když vědkyně Ava předvede své poslední úspěchy v této oblasti, začnou oba vědci spolupracovat Překročí svůj cíl a vytvoří dokonalou umělou inteligenci uvědomující si sama sebe. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Prijemne prekvapenie. Vdaka volbe hudby v soundtracku k tomuto filmu som mal, zvlast v prvej tretine filmu, neustale pocit, ze pozeram Blade Runnera. Tiez by ma zaujimalo nakolko bol vynikujici Ex Machina inspirovany tymto kuskom. Su tam totiz velmi podobne znaky. Predstavitelka A.I., Caity Lotz sa role myslim zhostila celkom uveritelne a tiez ma moc nerusila. Niektore casti filmu posobie sice moc strojene, ci lacno, avsak ako celok sa mi v prevedeni a napadoch film celkom pacil. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Celou dobu, co jsem tento film sledoval, jsem si říkal, že i když je to vlastně strašný, pořád musím ocenit ty nadšence, co se do toho pustili. Po hodině jsem ale stagnoval, smutně jsem uznal, že tohle je sračka a následně jsem přepnul na daleko přívětivější program. Taxikář od Scorseseho. Ten má sice stejně náročné téma, ale dokáže ho odprezentovat daleko lépe, než tvůrci tohoto paskvilu, který sice má nápad, ale odvyprávěn je hodně špatně a ještě k tomu nepřinese nic nového na zamyšlení. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Zase další důkaz, že lze udělat zajímavý film, aniž by k tomu byly třeba milióny dolarů. Řeší se tu takové základní sci-fi "problém". Když budeme stále zdokonalovat stroje nebo počítače, budou tyto schopny se samy vyvíjet a překonat i nás? Je to taková kombinace romantiky a politického sci-fi trilleru, která mě dost bavila a tak hodnotím lehce nadprůměrně. ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Solidní nízkorozpočtový nápad, který i přes amatérské sekvence dokázal z daného námětu vymáčknout většinu emocí. Pokud se člověk přiměje dívat se na tento experiment jinak, má reálnou šanci konkurovat ne o moc myšlenkově vzdáleným A filmům z kin. I tak mu spousta věcí chybí a je celkem jednoduchý potažmo hloupý. 4/10 ()

Eventyrer 

všechny recenze uživatele

Skvelý sci-fi film! Dokonca ma dostal omnoho viac ako Elysium či Oblivion. Absencia akcie znižuje moje ohodnotenie. Nezabilo by ma pozerať sa na to o pol hodinu dlhšie. Pol hodina by mohla filmu značne pomôcť. Skvelá sci-fi face zrodu mašiny mi, utkvie v pamäti snáď naveky a žiadny iný film nebude pre mňa dostatočnou lahôdkou filmového kyber sveta. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Anglii ve městech Cardif, Essex a Wales. (Terva)

Reklama

Reklama