Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Rob Thomas, Diane Ruggiero / Predloha: Rob Thomas | Hudba: Josh Kutchins | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Warmer Bros. Digital, Spondoolie Productions | Rozpočet: 6 miliónov $ | Tržby: 3,387,669 $ || Trefa do čiernej diery. Nedotkutý seriálom som sa odvážil zhliadnuť celovečernú sequel verziu. Neurobil som dobre, pretože ten film má naprosto obyčajný scenár, bez akejkoľvek amplitúdy gradácie. Obsahuje pravdepodobne veľa nostalgických narážok k seriálovým dielom, predstavuje milión postáv jak na modelingové mólo, len aby sa objavily, no neprináša dravosť a nápaditosť, ktorá je nutná u sto minútovej jednorázovky. Nie je to zlý film, ale ani potrebný. To sa stáva, keď si seriálový režisér myslí, že vie točiť celovečerňáky a ešte k nim napísať scenár... 50% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Film Veronica Mars mal všetko, čo si fanúšikovia seriálu mohli priať: Veronica kicking ass and not taking names, Logan obvinený z ďalšej vraždy :-), skorumpovaný šerif, inside joky, napätie a násilie a hlavne - Veronica a Logan spolu. Navyše Veronica sa vrátila k súkromnému detektívstvu v Neptune, pretože "you can't claim victory if you leave the ring." Awesome. Neviem, či to bolo až také awesome pre tých, ktorý seriál nepoznajú, ale pre mňa fan heaven :-) ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

My name is Veronica. And I'm an addict. Jakoby to bylo včera, když jsem se dozvěděla tu úžasnou zprávu, že fanoušci zaplatili film a tak se konečně dočkám zakončení jednoho z nejoblíbenějších seriálů. A už je to tu. Co si budeme nalhávat, film je zkrátka rozloučením pro fanoušky, protože finále třetí řady bylo - mírně řečeno - velice neuspokojivé. Především pro milovníky LoVe. Bez znalosti seriálu každopádně NEMÁ CENU na tenhle film koukat, protože na něj navazuje a dost často i odkazuje (Our story is epic.). Jsem moc ráda, že se sešlo takové množství stejných herců a neudělali z VM hloupost, která až na hlavní hrdinku nemá se seriálem nic společného (momentálně se mi jako dobrý příklad špatného pokračování vybavuje jen Skins). Veronica Mars zůstala stejná, ba dokonce film působí jako další epizoda. Tak autentické to je. Je to příjemná nostalgie. Veronica stále ostrá jako břitva, Logan opět obviněn z vraždy přítelkyně, Dick jako "dick", zkorumpovaný Neptune, fórky mezi Keithem a Ver. Zkrátka něco, co mi chybělo u podivné třetí řady. Co si budeme povídat, není to film roku, nepřinesl nic nového, nestalo se nic šokujícího, děj byl předvídatelný.V podstatě to na mě působí jako "dejme fandům to co chtějí, když si to zaplatili". Ale nestěžuji si. Jen doufám, že Veronica Mars odejde z plátna důstojně a nebudou nás zahlcovat dalšími filmy. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

People say I'm a marshmallow. A když vidím, kolik lidí se v komentářích chlubí, že seriál nikdy nesledovali a přesto se na film hladově vrhli a následně nevěděli, která bije, tudíž hodnotí nízko, nevím, jestli se smát nebo brečet nad inteligencí jednotlivých uživatelů. Ale nechme je spát. Na snímek, který původně měl být na koleně dělaným dárkem pro fanoušky je óda na jeden z nejzbožňovanějších teenagerských seriálů až neuvěřitelně precizní práce. Rozhodnutí rozvinout případ v období kolem školního srazu sice považuji za nešťastné, protože se motá kolem postav, na které nikdo moc nevzpomíná - a ti praví přihrávači Wallace, Mac a Weevil mají (tak jako v každé velké zápletce) roli jen symbolickou, ale osobní rovina funguje dokonale. I přes až překvapivě bohatou účast Pize, který mi nikdy k srdci nepřirostl. Snad právě proto je ale natolik do očí bijící, kdo že byl pro Veronicu vždy tím pravým a s kým ji drtivá většina diváků vždy bude chtít vidět, přestože analogie s další dávkou drogy působí překvapivě přesně. Jak řekl sám Jason Dohring, "higher highs, lower lows". V podobě minisérie by vše fungovalo asi ještě o chlup lépe, ale věřím, že sedm let po zrušení seriálu jako takového musel tenhle bonbonek působit jako živá voda pro všechny Marsmallows. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Seriál Veroniky čokoládové tyčinky jsem nikdy nesledoval, a když tak koukám na celovečerní vystoupení, jsem tomu docela rád. Film je bezpohlavní jako Šmoulové a nudný jako dostihy slimáků. Hustokrutěpřísné hlášky střídají ještě brutálnější pohledy. Nesmyslné žvanění vytěsňuje cokoliv k čemu by si normální divák mohl alespoň náhodou vytvořit nějaký pozitivní vztah. Tím se vyšetřovaný případ tak nějak posune do pozadí a člověk najednou nahlas konstatuje, že je to naprosto unylá hovadina. Na doporučení jsem to zapnul a s obrovským sebezapřením dokoukal, ale je to skutečně o mentální zdraví. Nejmenovaný zdroj "výtečných doporučení" po dnešním dni přesouvám do spodního šuplíku kancelářského stolu, který spolu s lodí mizí v Mariánském příkopu. Sbohem, Veroniko. A už se nevracej. Prosím. 15% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Také fanoušci, kteří stáli o realizaci filmu, finančně přispívali studiu Warner Bros. Těmto lidem bylo dovoleno stáhnout si film zadarmo. Ovšem někteří fanoušci začali tvrdit, že je ze zvuků z filmu bolí hlava a chtěli své peníze zpět. Warner Bros. proto poté vyplácelo deset amerických dolarů zpět. (Patw)
  • Na policejní stanici zmiňuje Leo (Max Greenfeld), že slyšel, že Veronica (Kristen Bell) pracuje u FBI. Ta mu odpovídá: "Možná v příštím životě," čímž naráží na zrušenou 4. řadu, která se měla odehrávat právě u FBI. (BlackJoanna)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama