Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Rob Thomas, Diane Ruggiero / Predloha: Rob Thomas | Hudba: Josh Kutchins | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Warmer Bros. Digital, Spondoolie Productions | Rozpočet: 6 miliónov $ | Tržby: 3,387,669 $ || Trefa do čiernej diery. Nedotkutý seriálom som sa odvážil zhliadnuť celovečernú sequel verziu. Neurobil som dobre, pretože ten film má naprosto obyčajný scenár, bez akejkoľvek amplitúdy gradácie. Obsahuje pravdepodobne veľa nostalgických narážok k seriálovým dielom, predstavuje milión postáv jak na modelingové mólo, len aby sa objavily, no neprináša dravosť a nápaditosť, ktorá je nutná u sto minútovej jednorázovky. Nie je to zlý film, ale ani potrebný. To sa stáva, keď si seriálový režisér myslí, že vie točiť celovečerňáky a ešte k nim napísať scenár... 50% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla napsat, co všechno tenhle film měl a co všechno mě na něm naprosto uchvátilo, musím říct, že bych tady byla ještě do zítřka. Samozřejmě musím na druhou stranu konstatovat, že nebyl až tak dobrý, viděla jsem i lepší. Tento film splnil účel, mělo to být o Veronice, která zjistí, že pro ni není městský život ten pravý, že patří do rodného města. Líbilo se mi i to, že řešila jednu záhadu za druhou a odkrývala stále další a další stránky knihy. nezbývá mi nic jiného, než doporučit tenhle film, protože, proč? Já ani nevím. Prostě se podívejte a udělejte si obrázek sami. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Sympatický návrat do Neptunu, pro něhož je věrnost k seriálu jeho největší kladem a paradoxně i největším záporem. Na jednu stranu srdce fanoušků musí plesat radostí, protože vymodlené pokračování naváže do starých kolejí s tak sebevědomým stylem, že to skoro vypadá jakoby Veronica Mars nikdy z obrazovek nezmizela. Na stranu druhou, nebývale chytlavý scénář, dialogy a atmosféra, tedy to co Veronicu odlišovalo od průměrných teenagerských seriálů, narozdíl od všech protagonistů příliš nedospělo. Ok. Proč by ale také mělo? Vždyť jde vzhledem k okolnostem doslova o produkt fanoušků fanouškům a konzistence bývá u takto s odstupem našroubovaných pokračováních nevídanou vlastností. Nicméně kvalita zápletky a dialogů tohoto snímku se spíš řadí k úrovni těch průměrnějších dílů původního seriálu. Vše je ale i tak podle očekávání provedeno s pořádnou porcí vášně a spokojenost příznivců je garantována. Příliš nových fanoušků tento film asi Veronice nepřinese, ale to cílem stejně nebylo. Důležité je, že tento odvážný projekt, který snadno mohl skončit katastrofálně se nemusí před svým cílovým publikem vůbec stydět. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Veronica Marsová, mám rád ten seriál. Toto je ďalšia epizóda, nič iné. Je tam Veronica Marsová a detské konštatovanie (to bude statív!), naivné dedukcie postavené na hlavu ... a ona je Veronica Marsová a všetko vyrieši. Veronica Marsová. Mám ju rád. Mám rád jej detektívne príbehy pre malé dievčatká, a la SuperMax. Tento film splnil všetko čo sľuboval ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Jako seriálem nezasaženej si říkám, proč jsem tenhle film sakra vůbec viděl? Z jakýho důvodu? Nebude ti neznalost seriálu chybět? Dokážeš pochopit, kdo jsou ty postavy, a proč dělají to, co dělají? No po shlídnutí si jen říkám, že to rozhodně nebyla ztráta času a že bych si dovedl představit, že bych se na mladší a štíhlejší verzi Kristen Bell v klidu podíval, ať už řeší jakýkoliv středoškolský sračky. S hodnocení tady celkem souhlasím (70%), byl jsem až příjemně překvapenej, jak moje neznalost seriálu vůbec nevadí (úvodní monolog), humor Veronicy Mars mi taky nevadil (místy překvapivě naopak, některý hlášky stojej za zapsání) a obecně vzato si myslím, že film s klidem snese diváka, kterej nemá páru, kdo je ten černoch a kdo je tenhle šerif a tak podobně. Což, si myslím, je vlastně nakonec v mejch očích i pochvala. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Na policejní stanici zmiňuje Leo (Max Greenfeld), že slyšel, že Veronica (Kristen Bell) pracuje u FBI. Ta mu odpovídá: "Možná v příštím životě," čímž naráží na zrušenou 4. řadu, která se měla odehrávat právě u FBI. (BlackJoanna)
  • Nejprestižnější vypsaná odměna pro přispěvatele z Kickstarteru, která byla dostupná pouze pro jednoho člověka a to za dar ve výši 10 000 amerických dolarů, měla být mluvená role ve filmu, a to věta: „Váš účet, pane.“ Scéna se měla odehrávat za účasti Veronicy (Kristen Bell) a nejmenovaného „muže jejího života“. Nakonec vše dopadlo trochu jinak. Finální verze scénáře scénu s číšníkem neobsahovala, a tak dárce Steven Dengler místo toho dostal svůj „štěk“ jako vlogger z YouTube. Uvádí virální video s Jamesem Francem větou „Let's get weird!“, v překladu „A teď něco ujetýho“. Ani původní věta nezůstala nevyužitá a vzniklo k ní toto parodické video, a to přímo z dílny Roba Thomase a za účasti hlavních hvězd i fanoušků projektu. (Yalka)
  • Leighton Meester se do filmu nemohla vrátit jako Carrie Bishop, kterou ztvárnila v původním seriálu Veronica Mars (od r. 2004) kvůli jiným plánům. Byla tak nahrazena Andreou Estellou, pro kterou to byla první filmová role. (BlackJoanna)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama