Reklama

Reklama

Jak vycvičit draka 3

  • USA How to Train Your Dragon: The Hidden World (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ostrov Blp je dračí ráj obývaný Vikingy, nebo vikinský ráj obývaný draky, jak se to vezme. Bývalí odvěcí nepřátelé tu žijí v záviděníhodné harmonii. Vládne jim mladý náčelník Škyťák, který miluje létání s okřídleným parťákem Bezzubkou. A miluje i svoji kamarádku Astrid, jen jí to ještě nestačil naplno říct. Paradoxně právě láska se stane předzvěstí mračen, která se nad Blpem začnou stahovat. Škyťák je v tom nevinně, může za to rozkošná bílá dračice Bleskoběska, jež doslova omráčí Bezzubku, který se pod jejím vlivem promění z obávaného Nočního běsu na nejistého puberťáka. Možná i proto včas ve vzduchu neucítí nebezpečí pro všechny draky, které se ke břehům ostrova blíží. Ve snaze najít pro ně nové útočiště se Škyťák a Astrid vydají pátrat po mýty opředeném Skrytém světu, v němž by se všichni draci mohli před touto hrozbou ukrýt. Najdou ho? A najdou ho včas? (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (338)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pekné zakončenie série. Aj vďaka EKO presahu. How to train your Dragon je dobrá séria. Nebaví ma až tak ako napríklad Kung - fu panda, ale je to dôsledok len neustáleho boja s ľuďmi. Verím tomu, že keby to malo viac objaviteľský charakter žral by som to s navijákom aj po stí krát. Jednotka je neprekonaná. a je to lepšie ako druhá časť. O trošičku. Na konci prišli aj slzy. Ale celkovo som spokojný. Draci sú veľmi fajn stvorenia a prezentovať ich spôsobom ako to spravil Dream Works mi prišlo osviežujúce a k tejto sérií sa určite vrátim. Powell a jeho hudba skvelá. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zaciatok bol z pohladu dospelaka pomalsi, ale s pribudanim mnozstva roznorodych drakov a akcie som bola zase vo svojom zivle. Biela kamoska ma uplne nenadchla, jej perletova farba je krasna, no ako je oproti Toothlessovi uhladena a bez supin a ostnov, pripadala mi az trochu malo detailna. Zaver nepotesil, ale ok. Ako celok proste mily farebny animak s drakmi, nie je to top nic, ale uzit som si to uzila. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tretí diel je pre mňa trošku sklamanie. Zatiaľ čo prvé dva diely boli perfektne v každom smere, tu sme sa zasekli. Trojka použila rovnako šablónu ako dvojka (znovu lapač drakov), no tento krát už to tak nefunguje a hlavný zloduch nie je vôbec tak výrazný a strašný, aby pohol príbehom, akciami, alebo napätím v niektorých scénach. Záver je zvládnutý na výbornú, pekne sa to uzavrie, nechýba dávka emócií, či opäť skvelá hudba Johna Powella, no príbehom tento diel svet vikingov ničím moc neobohatil a povedal by som, že aj akcia bola lepšia v predošlom diely. Dvojka priniesla stratenú mamu, smrť otca, nových drakov Alfa, výborného záporáka s dávnej minulosti, no tu okrem romantiky drakov sa tu moc nových prvkov nedočkáme. Animácia je znova nádherná a záver dojme, ale mohlo by byť ešte lepšie. Tak či tak sa jedna o výbornú sériu zo skvelým rozlúčením. Obľúbený soundtrack: The Hidden World, As Long as He's Safe, Once There Were Dragons. 90% - 5* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na jednu stranu jasně nejslabší díl série,na stranu druhou pořád nadstandardní animák a jakožto fungující uzavření trilogie naprosto v pořádku.Animace je tradičně výborná,ale tentokrát nedokáže úplně zachránit,že děj je nejpředvídatelnější ze všech tří dílů a i humoru je tu tentokrát překvapivě málo.Vlastně nebýt Bezzubky a jeho snahy okouzlit potenciální partnerku,nebyl by tu humor vůbec.Oproti dvojce pak tvůrci vsadili na jistotu a nečeká tu tak nikde žádný překvapivý zvrat...což sem ale ve finále tak nějak uvítal...70% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

There were dragons when I was a boy. Nejlepší animovaná série se loučí a roky slibované finále příběhu o dospívání nerozlučných přátel předčilo veškerá možná očekávání. Snad protože jsem předchozí díly viděl vícekrát, snad protože jsem si s hlavními hrdiny zařádil i v osmi sezónách seriálu, snad protože takhle lidu- a drakumilné poselství jen tak někdo nepřekoná. Od první scény mráz po zádech a při poslední půlhodině i tep někde na dvou stovkách, k tomu nejedna očekávaná slza a pocit, že filmový svět je bohatší o pravou legendu. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (10)

  • Názov filmu sa objaví až v úplnom závere. (Astonko)

Související novinky

První významná filmová ocenění vyhlášena

První významná filmová ocenění vyhlášena

05.12.2019

První prosincové dny došlo k vyhlášení dvou ocenění a jelikož oba vyhrál stejný snímek, začíná tak velká spekulace o možném vítězi na Oscara. Před pár dny představil režisér Martin Scorsese na… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

Reklama

Reklama