Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (125)

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom nechápem to nízke hodnotenie. Snímok má príjemný a dobre pozerateľný dej, nechýba ani trocha humoru, napätie a akcia. Navyše všetko je zabalené do peknej animovanej vizualizácie. Ku koncu mu síce trocha dochádza dych, ale moje baby sa aj tak dobre zabavili, pýtajú si repete a to je pre mňa, čo sa týka hodnotenia, tá najlepšia vizitka pre akúkoľvek rozprávku. 70/100 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Samotný základ scenáru a samotný odkaz pre dušu nielen malému ale aj veľkému divákovi nie je zlý. Ich interpretácia je však prinajmenšom chaotická. Postavičky (jak záporné tak aj kladné) sú síce sympatické, ale v dnešnej dobe pre animák je to len dostačujúce. Jedno je isté: Tvorcovia sú fanúšikmi PSY! Záverečné scéna s titulkami na pieseň Gangman Style je však cool! Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Slabý animák s vyloženě nevýchovným příběhem, taky to dostane od dvojky zaslouženě "sežrat". Vtip se v podstatě nekoná jen gagy a zejména cukání končetin po prudkém zásahu si tvůrci vyloženě vychutnávají. Mezi záporáky je trochu chaos a půl příběhu vlastně není ani jasné, kdo je klaďák. Takže ve výsledku nejvíc pobavily závěrečné titulky s PSY, jehož tam Jihokorejská produkce nezapomněla vklínit, jakkoliv se tam vůbec nehodí... ()

venison 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších animáků ;-) Pěkná grafika, humor mi byl sympatický, zápletka se také povedla ;-) Sice pár hluchých míst proběhlo, ale zbytek byl přiměřeně akční ;-) Hlavní hrdina nebyl klasický prototyp hrdiny a o to byla možná "Velká oříšková loupež" zajímavější ;-) Líbilo se mi i provázání s lidským zločinem ;-) Celkem mne zklamali hlavní zvířecí zlouni :-( Rozhodně neurazí a příjemně pobaví ;-) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Logika si zde dává těžkou dovolenou. Lupiči plánují vykrást banku tak, že koupí barák s oříšky naproti banky pak se tam prokopou udělají tam díru dynamitem a vymění prachy za pytle s oříšky (jak chtěly vyřešit tu díru je mě záhadou nemluvě o tom, že ten výbuch by probudil celé město) . Vede jich chlápek,kterého v nedávné době propustily z vězení a tam si našel kumpána na vykradení banky a ze staré party ještě přibral 2 kámoše. Do toho se namíchá jeden veverák, kterého vyhostily z parku jelikož ho zničil se svým tupým nemluvným kámošem krysou a parta zvířat z parku,která hledá obživu jo a abych nezapomněl jedna fena ještě. Celé to je takřka absolutně nevtipné (prdící svišťové pokusy o vtipy se slepým krtkem jakákoliv scéna s Greysonem čestná výjimka je souboj ptáka s veverkou na stěrači auta) a o originalitu to též nezastavilo kdo viděl Za Plotem (podobná zápletka krádež na začátku toho vozíku s ořechy je dokonce hodně podobné té z Za Plotem) Rattatouille (ta krysa je přesná kopie té z toho animáku) případně Angry Birds (podoba toho ptáka) může mít deja vu. 40 procent za píseň od Psy (bohužel bez textu jen zvuky) a za příběh a tu jednu vtipnou scénu . ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)
  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama