Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (125)

otík 

všechny recenze uživatele

Mně to nepřišlo tak špatné. Docela jsem se při této výpravě za oříšky bavil. První polovina má velké tempo, hrdinové jsou sympatičtí, také lidské postavy jsou dobré. Druhá polovina filmu už není tak dobrá jako první, děti u ní ztratí pozornost. Také hlášek ubylo a dospělý už si nemá co z filmu odnést. Průměrný animák, který neurazí. ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Vidím tady to špatné hodnocení a jsem docela překvapený, že tu jako jeden z mála dávám čtyři hvězdy. Sice jsem se u toho moc nezasmál, ale zase se mi na to moc dobře koukalo. Těch 86 minut mi ani nepřišlo jako by toho času bylo dvakrát tolik, což jsem tu z některých komentářů vyčetl. Surly, vynikající zlodějíček oříšků s jeho krysím parťákem se pokoušejí vykrást obchod s oříšky, v němž lidští zloději zase spřádají loupežnické plány na banku. To mě docela dostalo :D Lidé vykrádají bankou, zatímco je samotné vykrádají veverky :D ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Samotný základ scenáru a samotný odkaz pre dušu nielen malému ale aj veľkému divákovi nie je zlý. Ich interpretácia je však prinajmenšom chaotická. Postavičky (jak záporné tak aj kladné) sú síce sympatické, ale v dnešnej dobe pre animák je to len dostačujúce. Jedno je isté: Tvorcovia sú fanúšikmi PSY! Záverečné scéna s titulkami na pieseň Gangman Style je však cool! Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Šéfe, olíznu tě... no tak." asi nejvtipnější hláška z filmu, což je hodně smutné. Pro malé děti dobré, ale pro ty nad 10 let už to bude nehorázně podprůměná pytlovina. Odkdy se z oříšků dělá poprcorn? Asi jsem něco zaspala. Byla zde řada narážek na spousty věcí jako ztracené město Ořechádo atd... to je vždy fajn, ale i tak to bylo slabé. Nejvíc mě pobavila asi scéna, kdy uvidí obchod s oříšky a začnou tančit na gangham style ovšem stylem připomínajícím Matta ve světě.... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Absolutne nechapem,preco ma tento akcny animak tak nizke hodnotenie,ved nema ziadnu chybu,vtipna,mila a pohodova zalezitost s kopou milych postaviciek,z ktorych sa mi najviac pacil ten zlaty nemy potkan,taktiez pribeh a hudba boli uplne v poriadku,cize za mna jednoznacne plny pocet hviezdiciek...:-) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)
  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama